Giovinco Galatasaray'a Yakın!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

PvY0dd.jpg

Cesare Prandelli’nin Galatasaray’ın başına geçmesiyle birlikte İtalyan futbolcuların da adı bir bir sarı kırmızılı ekiple anılıyor.

https://www.gscimbom.com/futbol/gs64961-giovinco-galatasaraya-yakin-13-07-2014.html

Haberin Devami GSC Portal'da

Bence gereksiz değil, gerektiğinde kullanılabilir. Özellikli bir futbolcu.

Balotelli'yi alabiliyorsanız alın. Bunun dışında adı geçen çöpler bir halta yaramaz. Burak hepsinden iyi.

Bu cocuk müthis, ben cok begeniyorum. Bize böyle adamlar gerekli, hizli, driplingi iyi olan cok kolay adam gecebilen, her an pozisyona girebilen birisi. Takim da fark yaratabilecek sadece Bruma var, birtane daha lazim.

Tek forvet Burak olacaksa bu adam mantıklı olabilir.

Giovinco-Sneijder-Olcan yada zamanla Bruma oynar.

Satin alma opsiyonuyla kiralanabilir bence. Enteresan bir futbolcu, Bruma'nin sirtina fazla yük binmez hem. Yüksek ihtimal kanatta forma sansi bulur eger gelirse.

peste adamım giovinco dönüşleri inanılmaz topla benim bildiğim amc bu adam bizde mevkide şıno var zaten kanat oynayamaz kannımca geriye bir forvet kalıyor ordada hedef golcü özelliklerine sahip değil daha çok tamamlayıcı ss gibi oynayabilir...

Sneijder'in dilinden anlayabilecek bir adam.

peste adamım giovinco dönüşleri inanılmaz topla benim bildiğim amc bu adam bizde mevkide şıno var zaten kanat oynayamaz kannımca geriye bir forvet kalıyor ordada hedef golcü özelliklerine sahip değil daha çok tamamlayıcı ss gibi oynayabilir...

Haha aynisini yazacaktim :D

Eskiden Pes oynarken yardiriyordu Giovinco

Haha aynisini yazacaktim :D

Eskiden Pes oynarken yardiriyordu Giovinco

bi sağ bi sol kısa çalımları çok iyi atıyor oyunda ama bitirici vuruşları hep yumuşak yapıyor yoksa messi filan hikaye oyunun kullanabilirsen bugı gibi bu adam pes 13de özellikle :D

+3 için ideal bir oyuncu. Sahte 9 olarakta, kenar forvet olarakta oynayabiliyor. Bizim en büyük zaaflarımızdan biri kontraya çıkamamak. Bu tür 3-4 oyuncunun kadronuzda bulunması lazım sistem çeşitliliği adına.

17 maçta 1 gol 2 asist

Sonradan oyuna girdiği için mi acaba istatistikleri yetersiz

Geri
Üst Alt