Giovinco Galatasaray'a Yakın!

amc'sini niye koymadın transfermarkta bakarsakta sol kanatta oynuyor sadece sağda hiç görünmüyor bu adamı ben amc oynatıyorum peste gerçektede amc sol kanat birde ikinci forvet olarak oynuyor

İki kanattada oynuyo ama amc oynamaz !!

amc oynuyo 81 oluyo ama bunu neden amc oynatalım gercektede oynamaz amc

ben zaten peste amc oynatıyorum dedim arkadaşım gerçek mevkisi transfermarkta yazıyor aç bak sağ kanat filan oynamıyor oynarsada emre çolak'ın sağ kanat oynaması gibi skandal bir karar olur

ben zaten peste amc oynatıyorum dedim arkadaşım gerçek mevkisi transfermarkta yazıyor aç bak sağ kanat filan oynamıyor oynarsada emre çolak'ın sağ kanat oynaması gibi skandal bir karar olur

Bizde şıno var o mevkide oynamaz yazmışsın

Uzak dursun, lutfen ama.

Varsa harcayacak paramiz, kaliteli yabanci golcuye ayiralim bunu. Sow-Emenike'nin gezindigi yerlerde Burak-Umutla sampiyonlugu kovalamak saka otesi birsey. Istedigin kadar kanat, orta saha transfer et. Karsi tarafta defansi sirtina alip gol atan adamlar var.

Sanirim Sowla Emenikeyi Suarezle karistirdin yada fblisin. Turkiye Liginde is yapiyorlar. Kabul ediyorum. Atletik, güclü yabancilar bizim ligde fark yaratiyorlar. Buna karsin, Sow sirti dönük oynama özelliği olmayan bir oyuncu. Zaten fb gecen sene sorun yasadi, top tutamadilar. Sonra Weboyu aldilar. Burak sezonu sağ kanatta gecirmesine ragmen, 2sinde de fazla gol atti. Sow, gecen sene Avrupa Liginde fark yaratamadi. 2 oyuncuda zaten Clde fark yaratsalar, Avrupada fark yaratsalar, Avrupadan men yemis bir takimda asla kalmazlar. Sowa sadece Katardan gelen teklifler konusuldu. Buraka bir cok teklif geldi. Fiorentina, Lazio, Rus takimlari. Fakat biz satmadik.

Eğer Amrabat satilirsa, Giovinconun gelmesini isterim. Sola iyi alternatif olur. Maaliyeti düsük bir sekilde. Yoksa Giovinco bizim icin lüks.

Arkadaşlar şunun farkına varın artık Sneijder %100 gitti bile.

O yüzden Giovinco onun yerine tam bir joker olur.

Her mevkide ve her sistemde oynar.

Yönetimde o yüzden Sneijder'in yerine bunu almak istiyor.

Muslera

Sinan

Veysel

Şener

Semih

Koray

Yeni Yabancı

Uğur Demirok

Hakan Balta

Telles

Olcan

Bruma

Giovinco

Ambrabat

Selçuk

Melo

Hamit

Endoğan

Yekta

Burak

Umut

Balotelli

5 (Muslera,Yeni Defans,Melo,Giovinco,Balotelli)

+3 (Telles,Bruma,Ambrabat)

Diziliş

--------------Muslera----------------

Şener--Semih-Yabancı-Hakan

--------Hamit--Melo-Selçuk------

Giovinco---------------------Olcan

-----------------Balotelli-------------

-------------Muslera----------------

Şener--Semih-Yabancı-Hakan

------------Melo-Selçuk-----------

Olcan-----Giovinco----------Sinan

----------------Balotelli-------------

sneijder

amrabat

chedjou satılıp

astori

romulo

giovinco

osvaldo alınacak

kesin bilgi yayalım

Çeptalk

19-20 gibi gösteriyor ama 27 yasına basmıs :)

Potansiyelli bir kanat ve sürati ile süper ligde fark yaratabilir. Bize gelirse Bruma ile değişmeli oynar. Alınacaksa kiralanmalı tabi, bonservisi ile almak risk olur.

Gayet iyi olur hucumda cesitlilik saglar 2. forvet sol kanat,forvet arkasi heryerde bi joker olur.Italya liginde Parmada iken gayet iyiydi sov yapiyordu Juve ona istedigi gibi bi rol veremedi cok arafta kaldi cocuk sonradan girdiginde etkili oldu hep Juveliler 4-3-3 oynamasi icin Conteye baski yaparken kanat icin hep yazilyolardi Giovinconun ismini.Italya liginin defanslarini gormus adam burdaki kazmalardan etkilenmez cok iyi transfer olur.

Geri
Üst Alt