Giresunspor Başkanı Karaahmet: "Galatasaray dost kulübümüz, Okan Kocuk konusunu oturur konuşuruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
okankocuk33.jpg

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet’ten açıklama:

"Okan Kocuk'un kiralık sözleşmesinde 'devre arasında geri döner' şeklinde bir madde yok. Fakat Galatasaray dost kulübümüz, böyle bir şey söz konusu olursa oturur, konuşuruz." (Ajansspor)

Son 5 maçta 1 gol yemiş fena performans değil

illa irfan'ı almak istiyorsak bile okan devre arası dönüyor haberlerini bol bol görelim ki tek irfan'a mecbur gibi gözükmeyelim

göztepeli yöneticileri bilmiyorum fakat fırsattan istifade edip 3 iken 5 istemeleri çok olası şimdi

Eger kaleci bulamazsak geri cagirabiliriz, mantikli bir hamle. Ama Okan'in karari da onemli tabi sonucta duzenli oynuyor. Muslera dondugunde formayi alacaktir geri. Bu arada, Giresun baskani art niyetle dememis. Muslera sakatlandigi icin olabilitesi hakkinda konusmus. Ayrica, Okan > Cipe. Yani kaleci yoksa, bulamazsak, geri donmesini istemek hatali degil. Sene sonu yeni bir kaleci bakabiliriz. Irfan'i pek begenmedim (cok da izlemedim denk gelmis olabilir) ama devre arasinda alamayabiliriz. Herkes bizim gibi sacmaliklar yapmiyor :)

Cok mantikli. Okan gelsin, sezonu tamamlasin. Bu da son sansi olur Okan'in.

2 topçu falan kiralık yollayalım. Lig'de kalırlarsa da seneye topçu verelim bu işi tatlıya bağlayalım.

Geri
Üst Alt