Giresunspor - Fenerbahçe Maçı Sonrasında Koridorlarda Kavga Devam Etti

Anadolu kuluplerini kast ediyorum, geçen sene biz kötüyken kümeye tezahüratları yapmaları vs. Sınırı aşıyorlar bazen.
Iyi de o mesajin genel bir yorum olarak durmuyor, bilakis direk Giresunspor hedef. Tamam objektif olarak bakarsak mac sonu "Fener aglama" bize hos gelsede onlar icin anlamsiz oldugunu kabul ediyorum bundan dolayi da kavga cikmis olabilir zaten lakin Fenerli oyuncularin yaptigi pislikleri de gormezden gelemeyiz, burada en az suclu olan Giresunsporlu oyuncular.

Iyi de o mesajin genel bir yorum olarak durmuyor, bilakis direk Giresunspor hedef. Tamam objektif olarak bakarsak mac sonu "Fener aglama" bize hos gelsede onlar icin anlamsiz oldugunu kabul ediyorum bundan dolayi da kavga cikmis olabilir zaten lakin Fenerli oyuncularin yaptigi pislikleri de gormezden gelemeyiz, burada en az suclu olan Giresunsporlu oyuncular.
Aynen o bizim sloganımız, Giresun fener ile mi yarışmış sezon boyunca. Geçen sene çok sinir etmişti küçük kulüplerin bizle dalga geçmesi, o günlere gittim birden🙃

Kalırsa elbet seviniriz. Kasımpaşanın düşmesi bir hayli mutlu eder bizi.
istanbulsporun hem bizle hem kasımpaşayla hemde adanademirle maçı var.

Hesap yaparsak eğer.
İstanbulspor 6 puan alır. Kasımpaşa maçı mechul 41 puan
Kasımpaşanın en banko maçı kragümrük

Neyse ya kim düşerse düşsün bugün olmazsa seneye zaten el sallayacağız bazı kulüplere.
Bunlar kasımpaşa, sivas, istanbul, ankaragücü, giresun,
Giresuna gelirsek bu sene olmasa seneye düşecek kontenjanındalar, sponsor desteği falan biraz zor iş.
4 takım düşecek zaten bazı takımların işleri seneye cidden zor
Büyük yanılıyorsun...8 yıl Karagümrük' ün göbeğinde ikamet ettim, ateşli taraftarlarının toplandığı kahvehane evimin 30 m. ötesindeydi... ''Elit'' sınıfına dahil edebileceğim, tanıdığım pek çok KG lü bile yıllar öncesinde oynanmış Kasımpaşa maçlarındaki taşlı-sopalı kavgaları ağızlarının suyu akarak anlatırlar ki halen de Emniyet kuvvetlerini en çok zorlayan maçlardandır...

Karagümrük ve Kasımpaşa arasında, hacimlerinin çok ötesinde bir rekabet süregelir...Araştırmanı öneririm...

Son maç öncesi şampiyonluğu garantilersek ASY’ye de gelmez bunlar.
Son maça şampiyon giriyoruz.
Maçta 30. Dakikada 3-0 öne geçiyoruz.
3. Golün santrası itibariyle maçı bırakıyoruz bunlara bir güzel meydan dayağı çekiyoruz.
Abdülkerim Mert Hakan’ı bir güzel pataklıyor.
Tribünde Erden almış Aliyi altına bam güm…

Offf…

Mert Hakan soyunma odalarının önüne gidip kutlayın lan diye mi bağırıyor?

Lale gözlemcileri arayıp koridor olaylarını raporlarınızdan çıkarın der. Ekmez çıkmaz yani

Giresunda maç sonu açılan şarkıyı doğru bulmuyorum. Bizim maçta maç sonu biz açacaktık onu agafavahJqkama

Geri
Üst Alt