- 26 Ocak 2021
- 34.957
- 33.589
- 2.183
Mhy denen şaklabanı döven kimse o yiğidi tebrik ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serefsiz bir de atip tutuyorduMaç sonunda soyunma odası koridorlarında “inşallah küme düşersiniz” diyen Kaleci İrfan Can’a Giresunsporlu Kadir Sever; “S.’tir git buradan şikeci”
[@kontrasports]
Hele hele heleGiresun gibi kulüplerin hemen bir tarafının kalkması da saçma. 50 yılda bir süper lige çıkmışsın haddini bil biraz.
Hiç kimse yemez. Bjk 20-21 de soyunma odasında kavga etmişlerdi bişey çıkmadı.Bakalim kimler kirmizi kart yiyecek hakem umarim olaylari takip ediyordur
Haddini bilmesi gereken kulup Giresunspor mu?Giresun gibi kulüplerin hemen bir tarafının kalkması da saçma. 50 yılda bir süper lige çıkmışsın haddini bil biraz.
ihrac edılecek bi uye gıbıHaddini bilmesi gereken kulup Giresunspor mu?
Kanatlı gibi sankiHaddini bilmesi gereken kulup Giresunspor mu?
Anadolu kuluplerini kast ediyorum, geçen sene biz kötüyken kümeye tezahüratları yapmaları vs. Sınırı aşıyorlar bazen.Haddini bilmesi gereken kulup Giresunspor mu?
Iyi de o mesajin genel bir yorum olarak durmuyor, bilakis direk Giresunspor hedef. Tamam objektif olarak bakarsak mac sonu "Fener aglama" bize hos gelsede onlar icin anlamsiz oldugunu kabul ediyorum bundan dolayi da kavga cikmis olabilir zaten lakin Fenerli oyuncularin yaptigi pislikleri de gormezden gelemeyiz, burada en az suclu olan Giresunsporlu oyuncular.Anadolu kuluplerini kast ediyorum, geçen sene biz kötüyken kümeye tezahüratları yapmaları vs. Sınırı aşıyorlar bazen.
Bişey yapmadılar ya şikeci köpeklere Fener ağlama dediler sadece. Haksızlar mı? Sürekli ağlıyor bu kodumun köpek camiasıAnadolu kuluplerini kast ediyorum, geçen sene biz kötüyken kümeye tezahüratları yapmaları vs. Sınırı aşıyorlar bazen.
Aynen o bizim sloganımız, Giresun fener ile mi yarışmış sezon boyunca. Geçen sene çok sinir etmişti küçük kulüplerin bizle dalga geçmesi, o günlere gittim birdenIyi de o mesajin genel bir yorum olarak durmuyor, bilakis direk Giresunspor hedef. Tamam objektif olarak bakarsak mac sonu "Fener aglama" bize hos gelsede onlar icin anlamsiz oldugunu kabul ediyorum bundan dolayi da kavga cikmis olabilir zaten lakin Fenerli oyuncularin yaptigi pislikleri de gormezden gelemeyiz, burada en az suclu olan Giresunsporlu oyuncular.
Büyük yanılıyorsun...8 yıl Karagümrük' ün göbeğinde ikamet ettim, ateşli taraftarlarının toplandığı kahvehane evimin 30 m. ötesindeydi... ''Elit'' sınıfına dahil edebileceğim, tanıdığım pek çok KG lü bile yıllar öncesinde oynanmış Kasımpaşa maçlarındaki taşlı-sopalı kavgaları ağızlarının suyu akarak anlatırlar ki halen de Emniyet kuvvetlerini en çok zorlayan maçlardandır...Kalırsa elbet seviniriz. Kasımpaşanın düşmesi bir hayli mutlu eder bizi.
istanbulsporun hem bizle hem kasımpaşayla hemde adanademirle maçı var.
Hesap yaparsak eğer.
İstanbulspor 6 puan alır. Kasımpaşa maçı mechul 41 puan
Kasımpaşanın en banko maçı kragümrük
Neyse ya kim düşerse düşsün bugün olmazsa seneye zaten el sallayacağız bazı kulüplere.
Bunlar kasımpaşa, sivas, istanbul, ankaragücü, giresun,
Giresuna gelirsek bu sene olmasa seneye düşecek kontenjanındalar, sponsor desteği falan biraz zor iş.
4 takım düşecek zaten bazı takımların işleri seneye cidden zor
Son maça şampiyon giriyoruz.Son maç öncesi şampiyonluğu garantilersek ASY’ye de gelmez bunlar.
Kadir kerMaç sonunda soyunma odası koridorlarında “inşallah küme düşersiniz” diyen Kaleci İrfan Can’a Giresunsporlu Kadir Sever; “S.’tir git buradan şikeci”
[@kontrasports]