Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa maçında en azından kısmi iyi oynadığını düşünüyorumBu maçta da derken? Başka hangi maçta iyi oynadı?
Gitmesini ben de her şeyden çok istiyorum.Hattrick yapsa bile gitmeli
Troll yapmanın zamanı değil.Ekli dosyayı görüntüle 134872
Gideceğin gün bayram edeceğim gündür. İnşallah tez vakitte yollarımız ayrılır.
Adamı sevmemek troll yapmak mı oluyor? Sevmiyorum abi Muslera denilen şahsı son 5,6 yıldır sevmiyorum.Troll yapmanın zamanı değil.
Senin yüzünden 1 kişi banlansa hesabını nasıl vereceksin?
Neyse admin gerekeni yapar.
Senin için parasının karşılığı nedir.Adamı sevmemek troll yapmak mı oluyor? Sevmiyorum abi Muslera denilen şahsı son 5,6 yıldır sevmiyorum.
Parasının karşılığını vermiyor.
Eleştirilere açık olun artık yeter!
2.5 Milyon gibi bir parayı kesinlikle hak etmiyor. St.Johnstone maçında o topu dizleriyle karşılamaya çalışacak kadar düşük IQ'lu bir kaleci.Senin için parasının karşılığı nedir.
2 sezon net Muslera sayesinde şampiyon olduk. Bir ara insanüstü bir seviyedeydi. Kulüp tarihindeki en üst seviyeyi gördük o mevkide. Belli ki Kerem İnan, Aykut, Orkun, Leo Franco, De Sanctis ve Zapata dönemlerini kaçırmışsın.2.5 Milyon gibi bir parayı kesinlikle hak etmiyor. St.Johnstone maçında o topu dizleriyle karşılamaya çalışacak kadar düşük IQ'lu bir kaleci.
Dünyada en çok kazanan "yaşına göre" 2. kaleci olması da cabası.
Herkes seviyor diye, beğeniyor diye ben bu adamı beğenecek veya sevecek durumunda değilim.
İyi oynarsa sonuna kadar da emeklerine, ellerine sağlık derim.
Ve 1 maç kötü oynayan 3 4 maç oynayamıyor evlat kontenjanı dışındakiler.Barış ın Emre Kılınç ın ne suçu varvalla psv maçında kendisinden ne bekliyordu tam olarak ve sahaya koydu, sonra asıl problem barışmış gibi bir daha şans vermedi enteresan şekilde. acayip bi adam ft
Böyle birşey olursa sözleşmesini uzatmazlarsa ben birsey bilmiyorum. Hatta su forumda bile kufurler havada ucusur neden yolluyoruz diye.Feghouli'yi göndermiyorsak faydalanmaya calismaliyiz. Feghouli iyi bir sezon geçirip, kendine yeni bir yağlı kapı bulmaya calisir belki. Sonra yine yatışa gecer.