Giresunspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Insallah Berkan-Taylan-Cicaldau tandemi tutar.

Hem 2 Türk Oyuncu
Hem Genc bie Tandem
Hemden dinamik ve hizli (modern) bir OS

E87emY1XoAozbP4

Hoca Barış Alper'i Kerem gibi iş işten geçtikten sonra kullanmaya başlayacaktır. Hocamızın planlamaları her zaman yaşlılara güven gençlere mecbur kaldığında şans ver şeklindedir.

4301.jpg

Gideceğin gün bayram edeceğim gündür. İnşallah tez vakitte yollarımız ayrılır.

Gününde bir feghouli ligi donunda sallar.

Muhtemelen fatih terim sen bize lazımsın sene sonu seni değerlendirmek isteriz gibisinden gaz vermiş olabilir. Bu tarz oyuncular sözleşmesinin son senesinde ama gitmek ama kalmak için iyi oynar . Bu da bize yarar...

Feghouli kant değildir dimi lan, hayır adam en son kanat oynadığında Suriye mutlu mesut bir devletti, Kaddafi falan yaşıyordu

Troll yapmanın zamanı değil.

Senin yüzünden 1 kişi banlansa hesabını nasıl vereceksin?

Neyse admin gerekeni yapar.
Adamı sevmemek troll yapmak mı oluyor? Sevmiyorum abi Muslera denilen şahsı son 5,6 yıldır sevmiyorum.

Parasının karşılığını vermiyor.

Eleştirilere açık olun artık yeter!

Senin için parasının karşılığı nedir.
2.5 Milyon gibi bir parayı kesinlikle hak etmiyor. St.Johnstone maçında o topu dizleriyle karşılamaya çalışacak kadar düşük IQ'lu bir kaleci.

Dünyada en çok kazanan "yaşına göre" 2. kaleci olması da cabası.

Herkes seviyor diye, beğeniyor diye ben bu adamı beğenecek veya sevecek durumunda değilim.

İyi oynarsa sonuna kadar da emeklerine, ellerine sağlık derim.

2.5 Milyon gibi bir parayı kesinlikle hak etmiyor. St.Johnstone maçında o topu dizleriyle karşılamaya çalışacak kadar düşük IQ'lu bir kaleci.

Dünyada en çok kazanan "yaşına göre" 2. kaleci olması da cabası.

Herkes seviyor diye, beğeniyor diye ben bu adamı beğenecek veya sevecek durumunda değilim.

İyi oynarsa sonuna kadar da emeklerine, ellerine sağlık derim.
2 sezon net Muslera sayesinde şampiyon olduk. Bir ara insanüstü bir seviyedeydi. Kulüp tarihindeki en üst seviyeyi gördük o mevkide. Belli ki Kerem İnan, Aykut, Orkun, Leo Franco, De Sanctis ve Zapata dönemlerini kaçırmışsın.

Ağam yolladigi amaa geri gelen diagneyi, mustafa mohammed gibi adami yedek bekleterek, ilk 11 oynatiyor. Alkışı hak ediyor!

Mohamed 11 bekliyordum. Yavaş yavaş ben de hoca Mohamed'i harcıyor ekibine katılacağım.

Diagne yerine bende Mostafa'nin oynamasını tercih ederim ama Diagne son oynadigi maclarda gol attıgı icin bugun ilk 11'de olmayı haketti.

valla psv maçında kendisinden ne bekliyordu tam olarak ve sahaya koydu, sonra asıl problem barışmış gibi bir daha şans vermedi enteresan şekilde. acayip bi adam ft
Ve 1 maç kötü oynayan 3 4 maç oynayamıyor evlat kontenjanı dışındakiler.Barış ın Emre Kılınç ın ne suçu var:mad:

Feghouli'yi göndermiyorsak faydalanmaya calismaliyiz. Feghouli iyi bir sezon geçirip, kendine yeni bir yağlı kapı bulmaya calisir belki. Sonra yine yatışa gecer.

Geri
Üst Alt