Giresunspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Tüm taraftarla dalga geçiyor bu adam.. Babel ne birader ?? yeter artık yeter !!!!

FATİH TERİM İSTİFA !

Fark etmez. 8 milyon verdirdiği adama çöp muamelesi yapması da ayrı bir başarı öyküsü.
8 milyon verilen adam sakatlık öncesi Luyindama idi ve o sakatlık olmasaydı o sezon devre arasında 15 milyon civarına gideceği her yerde yazılmıştı.

Boey’in sonradan oyuna girmesini yeğlerdim.

8 milyon verilen adam sakatlık öncesi Luyindama idi ve o sakatlık olmasaydı o sezon devre arasında 15 milyon civarına gideceği her yerde yazılmıştı.

Millet işine geldiği gibi yazıyor işte adamın çaprazı koptu sanki bu adam durup dururken bu kadar geriledi o sakatlığı yaşamamış olsa marcaodan daha iyi bir stoper olabilirdi

bilincaltim kaani gormedi defansta kim oynuyor diye bakinip durdum bir dakika

Boey'u bu maçtan sonra kaybederiz. Kaç aydır oynamayan adama ilk onbirde forma mi verilir?sen bizi ne ile sınıyorsun Allahım?

Tamam arkadaşım. Haklısın. Bize bu hoca müstahak.
Hoca ile ilgili kalsın gitsin tek bir kelimem olmadı sadece doğruları yazdım ama hoca nefretin o kadar arşa çıkmış ki her şeyi hocaya yoruyorsunuz, ne yani doğru olanı da sırf hocayı kötülemek için yalan- yanlış bilgilere mi çevirelim?

Hoca ile ilgili kalsın gitsin tek bir kelimem olmadı sadece doğruları yazdım ama hoca nefretin o kadar arşa çıkmış ki her şeyi hocaya yoruyorsunuz, ne yani doğru olanı da sırf hocayı kötülemek için yalan- yanlış bilgilere mi çevirelim?

Söylediğin şey baştan aşağı saçmalık çünkü. Hocayı savunmak için her halta bir bahane buluyorsunuz sonra biz düşman ilan ediliyoruz. Luyindama'nın yaşadığı sakatlık dünyada ilk değil. Bu sakatlıktan dönüp çatır çatır eski formundan çok daha yükseğe ulaşabilen bir sürü oyuncu var. Bu da teknik direktörün görevi. Ama size göre yapılıp da çöpe çevrilen 100'e yakın transferin hiçbirinde hocanın suçu yok. Mücadele edilemeyecek bir zihniyete sahipsiniz.

müdafa oyuncusunun bu yaşta debüt yapması normal. prömiyer ligde de var örnekler van bisaka, kilman fln gibi gaipten gelip as oyuncu olanlar lakin burda garip olan elde kaan gibi potansiyelli biri varken alpaslan adlı boş topçuyu alıp o dkları alpaslana vermektir

Boey vs Isik Kaan ilk 11

kranomia-klopp.gif

Geri
Üst Alt