- 15 Aralık 2011
- 18.652
- 7.373
- 1.513
Berkan yerine mitsö var sadece geçen haftadan, ki antalya çok daha iyi takım umarım sorun yaşamayız.Bence orta saha çok yumuşak kanatlarda yeterince defansa destek vermezse tatsız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan yerine mitsö var sadece geçen haftadan, ki antalya çok daha iyi takım umarım sorun yaşamayız.Bence orta saha çok yumuşak kanatlarda yeterince defansa destek vermezse tatsız
Her hafta gol atacağını bilsem evet. Ama 1 hafta gol atar, 8 hafta batırır mahveder. O yüzden atmasın diyorum.Ne kadar sacma bi yorum.Isimler onenli degil kimin katki verdigi onenli Emre her hafta gol atsin Mertens oynamasada olur
hoca terim değil renktaş sakin olabilirsinAllah vere de Akbaba gol mol atmasa bugün... Kazayla bi gol atar, önümüzdeki hafta da 11 başlar bu sefer.
Emin sakattı antrenmanlara yeni başladı sanırım.Bence orta saha çok yumuşak kanatlarda yeterince defansa destek vermezse tatsız
Bu arada Emin'in sakaltigi ne durumda bilen var mıdır? Tercihten mi sakatlıktan mi kadroda değil?
Bence orta saha çok yumuşak kanatlarda yeterince defansa destek vermezse tatsız
Bu arada Emin'in sakaltigi ne durumda bilen var mıdır? Tercihten mi sakatlıktan mi kadroda değil?
Vasat oyuncuları çok iyi tespit etmişOmar, Luyindama, Ömer Bayram, Taylan, Cicaldau ve Oğulcan yok.
Okan hocam biliyor işini..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
anlık ben2 3 yıldır ilk defa yedeklerde oyunun seyirini değiştirebilecek oyuncularımız var. Duygulandim
Kazara geçen sezon 10 gol 10 asist yaptığı gibi.Allah vere de Akbaba gol mol atmasa bugün... Kazayla bi gol atar, önümüzdeki hafta da 11 başlar bu sefer.
Son 3 yıla bakınca ilk kez bu kadar fazla doğru işin yapıldığını görüyoruz.bizler nasıl bir sevap işledikte ilk 11 de ne berkan ne taylan var