gitmek isteyen topcuları tutmak için ne yapmalıyız

Hedefleri olan adam daha iyi ligde daha iyi takım bulduysa gider. Bunu düşünebilen adamı bulduysak bu başarıdır zaten.

Gitmelerinde sıkıntı yok, çünkü ligin kalitesi ve bizim gel-gitli Avrupa maceralarımız ortada.

daha çok bulmak lazım hedefleri olan gençlerden, asıl olay bu olmalı

kontrat olduğu sürece bişey yapmaya gerek yok, pro adamsa oynamaya mecbur

Sözleşmeyi önüne koyup "bak bunu imzaladık ve biz seninle yolları ayırmak istediğimizde nasıl bu sözleşmedeki haklarını savunuyorsan gitmek isteyince de buna göre davranacaksın."

Oyuncuyla anlaşıp kulübü ile bonservis konusunda anlaşamadığımız bir kamyon adam var. Millet vermiyor da biz niye veriyoruz? Teklifi beğenmiyorsak yollamak zorunda değiliz. Nelsson da gitmezse eşek gibi oynayacak Dünya Kupası var.

Ergun Gursoy gibi…! bir yönetici lazım..

Ama şimdi böyle diyince de hemen bazıları sen toplumu şiddete yöneltiyorsun diye üstüme atlayacak..

Napiyim kaderim..

Cok basit. Cikis bedelini sana kimse silahi kafana dayatarak imzala demedi demek

Yol verirsin. Ama x meblağ getirip öyle diktirip gidebilirsin diceksin. Getirirse eyvallah, getirmezse ve nazlanırsa bir kaç hafta kadro disi birikirsin it gibi akli basına gelir. Sonuçta kadro disi kalıp, 4 sene kontratı olan, futbol oynamayan, majör liglerine gitmesi imkansız.

Bunun yontemi yolu yok futbolcu cani isterse is biter nelsson marcao gibileri en azindan para kazandiriyor iyi kotu ama bu is son donem de altyapi oyuncularin da cok revacta o daha tehlikeli bavulunu alan kaciyor orda arkasina bakmadan

Yontem olarak

Futbolcuya tibet buyusu vb yapilabilir

Ya da monchi gibi bizle kafayi bozmus adamlari cekersin tenha da keline rahmet okursun

Hedefleri olan adam daha iyi ligde daha iyi takım bulduysa gider. Bunu düşünebilen adamı bulduysak bu başarıdır zaten.

Gitmelerinde sıkıntı yok, çünkü ligin kalitesi ve bizim gel-gitli Avrupa maceralarımız ortada.

daha çok bulmak lazım hedefleri olan gençlerden, asıl olay bu olmalı
İyi de babacım, sen buldukça birileri ucuz ucuz alıp götürüyorsa ne anladık o ticaretten.
Emeğini, harcadığın zamanı geçtim, oyuncuya ödediğin bonservis bedeli ile o zamana kadar ödediğin maaşı topla, bunu da bonservis kazancından çıkardığımızda aradaki net karı üzerine cebimizden fazlası ile koyarak götürüp başkasına yatırıyoruz zaten, zenginleşme 0. Üzerine bir sürü borç.

Hedefi, hayali olan adam kulübünün belirlediği bonservisi göstereceği performans ile takımına kazandirarak gider. Adamlar 10 veriyor ama benim hayalim var gitmek istiyorum falan. Çok sinir bozucu.

Alırken en iyi yaptığımız işi yapmamız gerek dik duruş.

İyi de babacım, sen buldukça birileri ucuz ucuz alıp götürüyorsa ne anladık o ticaretten.
Emeğini, harcadığın zamanı geçtim, oyuncuya ödediğin bonservis bedeli ile o zamana kadar ödediğin maaşı topla, bunu da bonservis kazancından çıkardığımızda aradaki net karı üzerine cebimizden fazlası ile koyarak götürüp başkasına yatırıyoruz zaten, zenginleşme 0. Üzerine bir sürü borç.

Hedefi, hayali olan adam kulübünün belirlediği bonservisi göstereceği performans ile takımına kazandirarak gider. Adamlar 10 veriyor ama benim hayalim var gitmek istiyorum falan. Çok sinir bozucu.
Yakın dönemden örnek verelim
Mesela ; Feg, Belhanda, Babel

Daha sonrası için hedefleri olmayan adamlardı, kulube net fesih vs 50 milyona mal olmuşlardır

Melo, her zaman hedefi olan bir adam,o yaşında fesih kazandırdı, başarılar cabası.

Keza Fernando Reges

Geri
Üst Alt