- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
ciddi bisiler yazacakmısınızmelo'yu çağırıp dövdürelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi bisiler yazacakmısınızmelo'yu çağırıp dövdürelim
Abi marcao da kampa gelip oyle gitmişti hic belli olmazOynuyorlar işte. Cumartesi 11'de Nelsson.
cıkıs bedeli olmasa elini kolunu sallayarak gidebilir yani.Cok basit. Cikis bedelini sana kimse silahi kafana dayatarak imzala demedi demek
Yok ama bu durumda daha rahat olmaliyizcıkıs bedeli olmasa elini kolunu sallayarak gidebilir yani.
konu nelsson icin degil genel acılmıs sankiYok ama bu durumda daha rahat olmaliyiz
İyi de babacım, sen buldukça birileri ucuz ucuz alıp götürüyorsa ne anladık o ticaretten.Hedefleri olan adam daha iyi ligde daha iyi takım bulduysa gider. Bunu düşünebilen adamı bulduysak bu başarıdır zaten.
Gitmelerinde sıkıntı yok, çünkü ligin kalitesi ve bizim gel-gitli Avrupa maceralarımız ortada.
daha çok bulmak lazım hedefleri olan gençlerden, asıl olay bu olmalı
Yakın dönemden örnek verelimİyi de babacım, sen buldukça birileri ucuz ucuz alıp götürüyorsa ne anladık o ticaretten.
Emeğini, harcadığın zamanı geçtim, oyuncuya ödediğin bonservis bedeli ile o zamana kadar ödediğin maaşı topla, bunu da bonservis kazancından çıkardığımızda aradaki net karı üzerine cebimizden fazlası ile koyarak götürüp başkasına yatırıyoruz zaten, zenginleşme 0. Üzerine bir sürü borç.
Hedefi, hayali olan adam kulübünün belirlediği bonservisi göstereceği performans ile takımına kazandirarak gider. Adamlar 10 veriyor ama benim hayalim var gitmek istiyorum falan. Çok sinir bozucu.