gitmek isteyen topcuları tutmak için ne yapmalıyız

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
arkadaşlar önce marcao sonra nelson gitmek istedigini belirtmiş kontratları oldugu halde

bu durumda elimiz güclü degil

bu tip durumlarla karşılaşmamak icin ne yapmalıyız yönetıme iletecegiz

Galatasarayımızı 5 büyük ligden birine transfer etmemiz gerek başka yolu yok

"Sus lan otur aşşaaa!!" denmeli.

Kontratı uzun süreli olana uygun görülen ücret verilmedikçe topunu oyna, işine bak denebilir. Arıza çıkarırsa bunu ağlayarak günlüğüne yazabilir. Yarım dönem rezerv takıma postalanınca aklı başına gelir son raddede

Hayvani maaş kontratıyla bağlamak.Ki risklidir düşüş yaşarsa kimse o maaşı vermez sözleşmesi bitene kadar her yere yarı maaşını ödemek kaydıyla kiralar durursun

Abi nelssonu tutarsın
800k maaşı var yaşı genç önünde dk var
Küsüp kulübede oturma şansı yok 0 neden tok saticiyi oynamiyoruz anlamıyorum

Ligin değeri artıp, Avrupada surekli gruptan çıkar hale gelmedikçe pek mümkün görünmüyor. Bu lige adam çekmek ve elimizde tutmak için yegane kozumuz malesef para gibi. Buda risk tabi. Ama gitmek isteyen değerini buluyorsa yada değerinin yakınını göndermekte bir beis görmüyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tottenham’ın Kane’e yaptığını.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam gibi oturup sen bize lazimsin diye anlatilir, yok gitmek istiyorum diyorsa sartlar belli ,söyle ozaman manejerine istedimiz ücreti getirsin seve seve göndeririz seni dersin. Getiremese de bosuna hayal aleminde yasama otur futbolunu oynar dersin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson başlığına az önce yazdım, kopyala yapıştır yerine buraya da özetini madde madde yazayım.

1- Her hangi bir oyuncunu eğer sözleşmesi 1 seneden az kalmamış ise istediğin rakamdan uzak herhangi bir teklife satmayacaksın.

2- Oyuncuya, sen git kulübünle anlaş diyenlere daha ömrü billah istediğin bonservisten 1 kuruş aşağısına oyuncu satmayacaksın.

3- Hiç bir şekilde hiç bir oyuncuya taviz vermeyeceksin.

4- Bunu da kulübün genlerine işleyeceksin. Oyuncuna gelecek olan adamlar ne şekilde oyuncu çıkarabilir senden bunu hali hazırda biliyor şekilde gelecek.

Tüm bunları yapabiliyorsan ondan sonra potansiyelli oyuncuları alalım, parlatıp satalım derdine düşeceksin.
Yok yapamıyorsan da hiç bu işlere girmeyeceksin, çünkü yine birileri elindekini ucuza alıp gidecek.

Marcao gitmek isteyip gidemeseydi sıkıntı çıkarırdı ama nelson çıkaracak bi tip değil gitmek istediğini söyleyebilir hatta baskıda yapabilir çok doğal ama kalırsada aynı şekilde oynar biz bu gitmek istiyoyu çok fazla büyütüyoruz

Markoyuda vermek zorunda değildik 2-3 sene daha sözleşmesi yokmuydu en kötü ljajic gibi takılırdı kadro dışı sözleşmesi bitincede giderdi 4 milyonu ilk defamı yakıyoruz sanki,en azından tavrımız netleşirdi bu tip durumlarda bundan sonrakiler bu istekle gelmezdi,birine domalınca diğerinede domalmak zorunda kalıyosun

Bu işler ben gitmek istiyorumla olmuyor 30 milyon taraftar milyon euroluk takım koskoca 1 sezon 1 oyuncunun isteğiyle kaderini çizemez,zamanında juve spinazzolayı almadan asamoahı bırakmam dedi ve bırakmadı sonra aldı ona rağmen bırakmadı

Dik duruşu alırken değil satarken göstersinler biraz

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış falan olsa hadi anlarım elimizin zayıf olması durumunu. Ulan adamın 4 sene kontratı var.

"Ya şu kadar parayı getir, ya da otur oturduğun yerde" diyecen işte. Nelsson için minimum 20 milyon euro'dan açılmalı kapı. Marcao gibi adamı bedavaya kaptırdık. Trabzon'un Ahmetcan'ı sattığı paraya biz koca Marcao'yu yolladık. aynı hata Nelsson'da yapılmamalı.

Hayatım boyunca gitmek isteyene kal demedim, hiç de pişman olmadım...

Geri
Üst Alt