Gitsin Denilen Adamlara Bel Bağlamak

Katılıyorum ama bunun sorumlusu yönetim, Terim değil. Hocanın formsuzluğu konusunda hemfikirim ama Burak Elmas'ın iyi takım kuramadığı da bir gerçek.
Üstad takım bu rezil futbolu oynayacak kadar kötü değil

Hatay,konya,gümrük hangi kadroyla oynuyolar allah aşkına konya top vermedi bize kendi sahamızda pozisyon bulamadık kapı önüne koyduğumuz ahmet çalığa karşı

Mt şenolla yerde sürünürkende genelde aynı isimler vardı kuntzla toparlarkende

Çağdaşlı alanyaya gelen giden çakarken bülent kaptanla daha iyi oynuyo yine aynı isimler

En basiti başak küme düşüyodu emre b herkese 3 er tane atıp bizle aynı puana taşıdı takımı deniz türüçle volkan babacanla falan,kadrosundan kimseyi istemeyiz şuan visca dahil

Biz öyle leşizki messiyle neymarı getir ileri ikiliye koy adamlar futbolu unutur futboluda bırakır

Hep aynı örnek oluyo ama kallinin 2008deki kadrosunu hatırlıyormusun keza oynattığı topu,topalla, barışla, serkan çalıkla ,volkan yamanla ,sabriyle, anadolu stoperi emre güngörle,servetle,aykutla,hakan baltayla,yeni çıkan ardayla,bitik dizli nondayla,bitik şükürle,ümitle herkesi içerde dışarda hem skor hemde oyun olarak tokatlıyordu ve euro2008de mta seçildi nerdeyse hepsi

Biz doğru tdyi ve oyun anlayışını bulursak emin ol en berbat adam bile aslında o kadar kötü değilmiş dedirtirde şimdiki td ve anlayışla bu en iyi adamın bile rezil gözükmesine yol açıyo

Üstad takım bu rezil futbolu oynayacak kadar kötü değil

Hatay,konya,gümrük hangi kadroyla oynuyolar allah aşkına konya top vermedi bize kendi sahamızda pozisyon bulamadık kapı önüne koyduğumuz ahmet çalığa karşı

Mt şenolla yerde sürünürkende genelde aynı isimler vardı kuntzla toparlarkende

Çağdaşlı alanyaya gelen giden çakarken bülent kaptanla daha iyi oynuyo yine aynı isimler

En basiti başak küme düşüyodu emre b herkese 3 er tane atıp bizle aynı puana taşıdı takımı deniz türüçle volkan babacanla falan,kadrosundan kimseyi istemeyiz şuan visca dahil

Biz öyle leşizki messiyle neymarı getir ileri ikiliye koy adamlar futbolu unutur futboluda bırakır

Hep aynı örnek oluyo ama kallinin 2008deki kadrosunu hatırlıyormusun keza oynattığı topu,topalla, barışla, serkan çalıkla ,volkan yamanla ,sabriyle, anadolu stoperi emre güngörle,servetle,aykutla,hakan baltayla,yeni çıkan ardayla,bitik dizli nondayla,bitik şükürle,ümitle herkesi içerde dışarda hem skor hemde oyun olarak tokatlıyordu ve euro2008de mta seçildi nerdeyse hepsi

Biz doğru tdyi ve oyun anlayışını bulursak emin ol en berbat adam bile aslında o kadar kötü değilmiş dedirtirde şimdiki td ve anlayışla bu en iyi adamın bile rezil gözükmesine yol açıyo
Benzer bir mesaj başka başlıkta atmıştım, katılıyorum sana. Kötü futbolun sorumlusu tabiki hoca ama Burak Elmas'ın transfer konusunda başarısız olduğu da bir gerçek.

Bu maç gerçekten ekstrem bir maçtı, bütün olumsuzluklara rağmen kazanan taraf biz olmalıydık fenerin kazanması onlar açısından piyango çıkması gibi bir şey.

Hocanın formsuzluğunu aklamak niyetinde değilim ama koca sezona 6 numarasız başlamak nedir yav. Yedlin falan zaten mecburiyetten oynuyor, demek istediğim hocanın elinde öyle ahım şahım alternatifler yok, eldekilerden verim alamamak ise dediğin gibi direkt olarak hocanın başarısızlığı, takımda organizasyon namına hiçbir şey yok, net bir verimsizlik var tam olarak nedenini de çözebilmiş değilim.

Set hücumu oynuyoruz diyoruz ya ben de tam tersi hocanın bu söylemlerinin hiçbir yerine katılmıyorum sağ bekin ortalama hücum ve defans yapamadığı sürece set hücumu oynayabilecek bir yapı oluşmaz çünkü denge yoktur oyun sola yıkık olduğu için hiçbir zaman sağdan boşluk yakalasan da skora gidemezsin önce oyunu yatayda açacaksın ki rakibin merkezinde boşluk yaratacaksın kenardan geliyorsan da verkaçlar girip çizgiye ineceksin bir çok örneği var genelde de Man City örneği oluyor set oyununda asıl amaç nedir rakiple 1'e 1 temasa girmeden hızlı şekilde paslaşarak rakibin kaymalarındaki boşluktan faydalanıp skoru yapacak pozisyona girmektir bizde buna uyan 5-6 futbolcu var Marcao, Nelsonn, Berkan, Cicaldau, Kerem diğerleri özellikle Halil geçen seneki en büyük meziyeti neydi boş koşular yapıp basit oynayıp rakibin dengesini bozmasıydı bu sene topu alıp sürmeye çalışıyor kahraman olmaya çalışıyor futbol basit oyundur bugün Halil'in ilk goldeki katkısına bakın ama sonradan kaç tane top ezdi basit oynamak yerine sürmeye çalıştığı için hatta birinde orta sahaya yakın şut çekmeye çalıştı.

Katılıyorum ama bunun sorumlusu yönetim, Terim değil. Hocanın formsuzluğu konusunda hemfikirim ama Burak Elmas'ın iyi takım kuramadığı da bir gerçek.
Abi Burak Elması korumak gibi olmasın ama Feghouli ve Falcao ikilisi için başkan çıkıp açık açık kulüp bulmalarını istedik diye açıklama yaptı yalnız.

Buna rağmen hoca Feghouli'yi oynattı CL ve Avrupa Ligi eleme maçlarında aynı dönemde. Başkanın gitsin diyor hoca oynatıyor bu nasıl iş.

Abi Burak Elması korumak gibi olmasın ama Feghouli ve Falcao ikilisi için başkan çıkıp açık açık kulüp bulmalarını istedik diye açıklama yaptı yalnız.

Buna rağmen hoca Feghouli'yi oynattı CL ve Avrupa Ligi eleme maçlarında aynı dönemde. Başkanın gitsin diyor hoca oynatıyor bu nasıl iş.
Aynen öyle hatta bende ekleyeyim Babel içinde aynısını söylemişti kendilerine kulüp bulmalarını söyledik teknik heyet kararı değil bizim kararımız ekonomik sebeplerden dolayı verdik demişti.

Yanlış yapmış kardeşim ben savunmuyorum ki hocayı o konuda. Belhanda konusunda da tutturan kendisiydi, herif taraftara küfür etti gitti oynattı, hiç olmadık maçlarda anlamsız kırmızı gördü yine oynattı vs. Kafasının dikine iş yapıyor işte inadı tuttu mu vazgeçirmek imkansız. Bunun yanında başkan da iyi bir transfer dönemi geçirmedi orta saha cücük gibi kaldı, elde adam gibi net forvetimiz yok vs. Şu anda baktığında Feg ve Babel dışında pek bir hamle oyuncumuz yok, mesela bugün babel denenebilirdi bence.

Alıntıladığın mesajım biraz yanlış olmuş, suçlu sadece Terim değil yönetim de aynı derecede suçlu yazmalıymışım.

Benzer bir mesaj başka başlıkta atmıştım, katılıyorum sana. Kötü futbolun sorumlusu tabiki hoca ama Burak Elmas'ın transfer konusunda başarısız olduğu da bir gerçek.

Bu maç gerçekten ekstrem bir maçtı, bütün olumsuzluklara rağmen kazanan taraf biz olmalıydık fenerin kazanması onlar açısından piyango çıkması gibi bir şey.

Hocanın formsuzluğunu aklamak niyetinde değilim ama koca sezona 6 numarasız başlamak nedir yav. Yedlin falan zaten mecburiyetten oynuyor, demek istediğim hocanın elinde öyle ahım şahım alternatifler yok, eldekilerden verim alamamak ise dediğin gibi direkt olarak hocanın başarısızlığı.
Burak nasıl başarısız oluyor ki transferde

Ft:a,b,c,ç,d,e,f ve g yi istiyorum
Burak:alıyorum
Takım:başarısız
M.arslaner:başkan transferde başarısız

Buraklık bi durum yok bence,bi ön liberoda sekme oldu gedson yüzünden onu devre arasında alana kadarda ftnin sukuat transferini aldı(asunçso)

Genel eleştiri bu maç için değil,hakemin puştluğu direkt etki etti maçı almamıza ama biz maçı alsakta sorunlar bitmeyecekti,lazioyu alıncada bitmedi çünkü moskova maçını alıncada,biz 5 maç seri yapsakta sorun bitmeyecek,en fazla ötelenecek

Sorun 6noda değil,nzonzi,lemina,seri,etebo,taylan,asunçao,aytaç sadece defansın önü için son 2–3 senede 6–7 adam almışız,bunların içinde gelecek vadedeni,wonderkidi,dünya kupası kazanmışı,tecrübelisi,uzunu,kısası,kazması,tekniği,pasşısı,driblingcisi her çeşit adam var ama sorun çözülmüyor çünkü sorun 1 mevkilik kadar basit değil

Mariano–lines–şener–omar–yedlin
Ömer–taşdemir–nagatomo–sarac–pva
Serdar–maicon–luyi–alpaslan
Nzonzi–lemina–seri–etebo–taylan–asunçao
Kuru–arda–babel
Akbaba–belhanda–cica
Feg–morutan–oğulcan
Falcao–diagne–mitro–mohamed
Fatih–carasso–okan

Her mevkiyi 3er 5er kez değiştirmişiz ama sorun çözülmemiş çünkü esas sorun isimlerde değil,bu kadar adamın hatalı transfer olması mümkün değil

Yanlış yapmış kardeşim ben savunmuyorum ki hocayı o konuda. Belhanda konusunda da tutturan kendisiydi, herif taraftara küfür etti gitti oynattı, hiç olmadık maçlarda anlamsız kırmızı gördü yine oynattı vs. Kafasının dikine iş yapıyor işte inadı tuttu mu vazgeçirmek imkansız. Bunun yanında başkan da iyi bir transfer dönemi geçirmedi orta saha cücük gibi kaldı, elde adam gibi net forvetimiz yok vs. Şu anda baktığında Feg ve Babel dışında pek bir hamle oyuncumuz yok, mesela bugün babel denenebilirdi bence.

Alıntıladığın mesajım biraz yanlış olmuş, suçlu sadece Terim değil yönetim de aynı derecede suçlu yazmalıymışım.
En büyük hataları bence tüm yaz Gedson'un peşinden koşup tamamen tek bir oyuncuya odaklanıp hiç bir şekilde B planlarının olmaması.

3 ay Gedson peşinden koştuk ya. Tamam Gedson çok iyi bir oyuncu ama insan tek bir transfere bel bağlar mı ya, ne kadar istersen iste transferin en basit nedenlerden dolayı gerçekleşmeme ihtimali her zaman vardır. Faksı zamanında çekmediğimiz için oyuncuyu (Grosskreutz) oynatamayan bir kulübüz biz.

Bizi yetersiz orta sahayla sezona başlamaya mahkûm edenlere her kimseler cümleten selamlarımı yolluyorum.

Feghouli ve Yedlin çıktıktan sonra ki oyunun ne yönlü değiştiğini gördük geçen sene gönderilmesi gereken kim varsa bundan sonra forma yüzü görmemelidir daha önceki seneler şampiyonluğu satan adamlara bel bağlanmaz.

Sakat Falcao parasını görmezden gelirsek Babel feghouli Diagneden daha yarRliydi oynadığı maclarda

Hoca değişti sorun değişmedi bir tanesi gitti 2 tanesi halen oynuyor hatta Feghouli kaptan çıkıyor. Bu adamları oynatan kim olursa olsun taraftara hesap vermelidir hatta bu takımdan gönderilmelidir.. Babel Alanya deplasmanında 80 dakika oynayacak ne gösterdi de Kayseri maçında da 11 başladı adam Alanya maçında 25 dakika da dili dışarda geziyordu. Feghouli dün şut çekmeyip pas vermesi gereken yerde pas vermiyor sonrasında kaç defa top kaybı yaptı. Bu takımın sorunu kronikleşti bu adamlar olduğu sürece başarı gelmeyecek gelecek olsa son 3 senede gelirdi.

Hoca değişti sorun değişmedi bir tanesi gitti 2 tanesi halen oynuyor hatta Feghouli kaptan çıkıyor. Bu adamları oynatan kim olursa olsun taraftara hesap vermelidir hatta bu takımdan gönderilmelidir.. Babel Alanya deplasmanında 80 dakika oynayacak ne gösterdi de Kayseri maçında da 11 başladı adam Alanya maçında 25 dakika da dili dışarda geziyordu. Feghouli dün şut çekmeyip pas vermesi gereken yerde pas vermiyor sonrasında kaç defa top kaybı yaptı. Bu takımın sorunu kronikleşti bu adamlar olduğu sürece başarı gelmeyecek gelecek olsa son 3 senede gelirdi.
bu iki ihtiyarin oynadigi tüm maclarda 3 puan alinmasi mucizedir. berkan+taylan+feghouli+babel'i sahaya sürmek futbolu bilmemektir...

bu iki ihtiyarin oynadigi tüm maclarda 3 puan alinmasi mucizedir. berkan+taylan+feghouli+babel'i sahaya sürmek futbolu bilmemektir...
Asıl tehlikeyi söyleyeyim Göztepe maçında kaybettiğimiz taktirde oluşacak baskıyı bizim takımda kaldırabilecek bir hoca yok Rize maçı öyle final maçına dönüşecek ki derbiden de öte bir maça dönüşecek o maçta ki olumsuz sonucun vereceği zararı anlatmaya dahi gerek yok geri dönüşü olmayan bir yola sokar.

Çok basit örnek vereyim Kasımpaşa psikolojik olarak çökmüş durumdaydı Hakan Kutlu'yla yolları ayırdıktan sonra aynı futbolcularla inanılmaz bir futbol oynamaya başladılar. Bizim Torent'le kaybedecek 2 maç daha kredimiz yok sonrasında Konya ve Antep deplasmanlarında bu takım 1 puan alamaz bir anda kendimizi 17. sırada görürüz.

Babel yerine kim oynasin emre kilinc mi? Feghin yerine oynayan cicaldau denen yeteneksizi de görüyoruz.
Ben bu iki ihtiyari savunmuyorum. Kadromuz lesh oglu lesh bunu artik görmemiz lazim. Ben de babelin oynamasini istemiyorum ama elde daha iyi oyuncu yok.

Babel yerine kim oynasin emre kilinc mi? Feghin yerine oynayan cicaldau denen yeteneksizi de görüyoruz.
Ben bu iki ihtiyari savunmuyorum. Kadromuz lesh oglu lesh bunu artik görmemiz lazim. Ben de babelin oynamasini istemiyorum ama elde daha iyi oyuncu yok.
Elde iyi oyuncu yok diye bir şey yok doğru hocayla doğru oyuncuları buluşturmadık ki Cicaldau, Nelsson, Morutan bunların yaşı genç toparlayabilecek potansiyelleri var Marcao bile pas veremez hale geldi. Kasımpaşa'nın geldiği noktaya bakalım 5/5 yaptılar ligin en dibindeydiler 10 puanları vardı oradan çıktılar bu noktaya geldiler bu noktaya gelirken de aynı oyuncularla geldiler. Babel ve Feghouli düzelmez ama Morutan, Cicaldau, Boey ve diğerleri toplarlar doğru hocayı getirirsen hepsi toparlar.

Ünal aysal kaç para harcamıştı ara sezonda müebbet yemesi lazımdı gözünde yoksa başkanım başkanım diye ortalıkta geziniyor musun?
Ünal Aysal ın bıraktığı kadro Hamzaoğlu la 3 kupa kazandı şimdiki bırakılan kadro küme düşecek as kadro orta sahası berkan yaylan cicildao şu kadroda iyi paraya satılacak tek adam yok belki kerem oda 8 m euro veren çıkarsa

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt