Gittiğiniz İlk Deplasman

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Benim ilk gittigim deplasman ultrAslan avrupa ile gittigim 2013 yilinda sampiyonlar ligi Kopenhag - Galatasaray maci idi , benim icin cok ozeldi cunku ilk deplasmanimdi ve bu 2000 yilindaki aldigimiz uefa kupasinin stadindaydi. 1-0 yenilmistik

sizinkiler hangisi idi ?

1_383252.jpg

1994 TSYP kadiköyde fenere karsi.

malesef hayrettinin her gelen topu iceri aldigi maclardan biri idi.

ama duran toptan iki kafa golü atmistik :)

Hayal meyal hatırladığım tecavüzcü Coşkunun amigoluk yaptığı Antalyaspor deplasmanıydı. Max 94 yılıdır. 2 3 yaşında bir şeydim. Babam abimle beni götürmüştü. Babam da fenerli halbuki.

Gençlerbirliği 0-3 Galatasaray 07 Nisan 1991 1990-1991 Sezonu 1. Lig 26. Hafta Maçı Ankara 19 Mayıs Stadyumu, Ankara, Türkiye
16 yaşındaydım sene 1991 hiç unutmam Tanju nun son pozisyondaki röveşatasını kaleci üstten kornere çelmişti bende maçı şut çekilen kalenin olduğu tribünün üst kesimlerinden izliyordum arka tarafımızdan otuzlu yaşlardaki bir kişi sanki çok yakını ölmüş gibi hüngür hüngür ağlıyordu herkes ona bakınca oda keşke o 3 golün hiçbiri olmasaydıda bu gol olsaydı demişti.

3-0 kazandığımız Karşıyaka-Galatasaray maçı vardı ona gitmiştik babamla. Yıl 96.

ankaragucu Galatasaray 0-0 19 mayıs stadyumu yıl 1997 gıttıgım ılk mac aynı zamanda hagı gormek ıcın gıtmıstım oynamamıstı o macta

Ankaraspor maçıydı 2-0 cakmislardi kupada leş gibi oynamıştık resmen

deplasmana gitmedim hic ama tudorlu bjk derbisini bjk lokalinde izlemistim kahvehane full bjkliydi

İlk resmi deplasman maçım 2018 de CL'de Schalke deplasmanı.

Ama genel olarak ilk deplasman maçım ise 2005 Mönchengladbach hazırlık maçı. Tabi bu pek desplasman sayılmaz benim için.

Geri
Üst Alt