Giuliano Fenerbahçe'de!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3b6b40f9-ea5e-4d2b-adaa-72ca69a65e79
Trabzon diyorlar? Fener giydirmedi mi formayı

Birkaç saat içerisinde Trabzsonspor'dan yalanlama gelir olay kapanır.

Benin bildiğim Trabzon,Giuliano'dan sonra Soldado için de girişimde bulunabilir.
Hem Aykut, "Soldada" oynayabilecek bir adam istiyorum demiş fakat Mahmut Uslu yanlışlıkla "Soldado"yu getirmiş.Bu şekilde bir duyum da var.

Trabzonspor kulübünün görevlendirmiş olduğu menajerler karadenizinsesi.com’a yaptığı açıklamada, “Giuliano için kulübü ile anlaşmaya vardık.*Yalnız oyuncunun Brezilyalı menajeri sorun çıkarıp oyuncuyu Fenerbahçe’ye götürdü. Biz kulübü ile anlaşmaya vardık. Fenerbahçe oyuncuyu istiyorsa Trabzonspor ile anlaşmak zorunda. Kendilerine oyuncuyu Türkiye’ye getirip, sağlık kontrollerinden geçirip bizi masraftan kurtardıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzonspor yönetiminden isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici de olayı doğrularken, “Biz Zenit ile anlaşma imzaladık. Oyuncu ile de anlaşırsak Giuliano bu sezon Trabzonspor’da oynayacak. Şuan ortada karmaşık bir durum var. Bu durumu çözmeye çalışıyoruz. Kulübü ile sorun yok. Anlaşma imzalandı” dedi. Giuliano konusunun 1-2 güne netleşmesi bekleniyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Trabzonspor kulübünün görevlendirmiş olduğu menajerler karadenizinsesi.com’a yaptığı açıklamada, “Giuliano için kulübü ile anlaşmaya vardık.*Yalnız oyuncunun Brezilyalı menajeri sorun çıkarıp oyuncuyu Fenerbahçe’ye götürdü. Biz kulübü ile anlaşmaya vardık. Fenerbahçe oyuncuyu istiyorsa Trabzonspor ile anlaşmak zorunda. Kendilerine oyuncuyu Türkiye’ye getirip, sağlık kontrollerinden geçirip bizi masraftan kurtardıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzonspor yönetiminden isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici de olayı doğrularken, “Biz Zenit ile anlaşma imzaladık. Oyuncu ile de anlaşırsak Giuliano bu sezon Trabzonspor’da oynayacak. Şuan ortada karmaşık bir durum var. Bu durumu çözmeye çalışıyoruz. Kulübü ile sorun yok. Anlaşma imzalandı” dedi. Giuliano konusunun 1-2 güne netleşmesi bekleniyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Trabzonspor yönetiminden isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici

cöp haber

Ahaha baya eğlenceli olacağa benziyor. Ben klasik Aziz uydurması, transfer çalımı olsun diye böyle bir gündem oldu sanıyordum ama iş ciddi. Zenit zaten oyuncuyu kovdu gibi bir şey şimdi de gitmek istediği takıma değil de kendilerinin anlaştığı takıma yollayarak onun adına işleri daha mı zor duruma getirmek istiyor anlayamadım.

Oyuncu öyle kafasına göre istediği kulübe gidemez.
Ha trabzonda oynamak istemeye bilir ama Zenit de bu durumda ya oraya gidersin yada tek başına tesislerde antrenman yaparsın diye de bilir.

Ama fenere gider büyük ihtimalle işin sonunda diye tahmin ediyorum.

Bu Fener'i iyice şamar oğlanına çevirdiler, gelen vuruyor giden vuruyor.

Dursun şık bir çıkış yaparak 8+2 ile araya girse ne güzel olur yaw. Adam kanatlarda da oynuyor. Belhanda ile dönüşümlü takılırlardı

Oyuncu öyle kafasına göre istediği kulübe gidemez.
Ha trabzonda oynamak istemeye bilir ama Zenit de bu durumda ya oraya gidersin yada tek başına tesislerde antrenman yaparsın diye de bilir.

Ama fenere gider büyük ihtimalle işin sonunda diye tahmin ediyorum.

söyle bir durum olur. fb kiralayacakken gider 10m euro bonservis bayılır. oyuncu tutmaz ise sağlam saplanır fb ye.

kiralıkta en fazla 2-2.5m euro falan zarar ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt