Giyim Önerileri

chelsea punk temalı yeni formasını tanıtmış. pembe - siyah kombinasyonu icin juventus ve inter miami formalarına alternatif olabilir.

IMG_5525.png

IMG_5524.png

dyenamikin street fighter karakterleri icin tasarladıgı forma koleksiyonu tanıtıldı. mortal kombatçıyız ama koleksiyona bir parça eklenebilir.

chun li

IMG_5758.png

blanka

IMG_5759.png

vega

IMG_5760.png

ken

IMG_5762.png

ryu

IMG_5763.png

cammy

IMG_5764.png

m. bison

IMG_5765.png

guile

IMG_5767.png

cok kotu giyinse de kralı seviyoruz

IMG_5774.jpeg

ceket: dior
tisort: dior
pantolon: loewe
ayakkabı: ?

adidas manchester united, arsenal, real madrid ve juventus icin ozel modeller cikarmis. aslinda klasik gazelle modelinin renkleriyle oynanmis hali. bir de topuk ustune logo eklemisler. fena degil yine de.

IMG_6079.webp

IMG_6080.webp

IMG_6081.webp

puma ayakkabılar iyi midir?

puma ayakkabılar iyi midir?
Pumanın klasik siyah beyaz süet modelini yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, ne taban erimesi, ne süette boya ihtiyacı, ne tabanda sararma, ne de iç astarda deformasyon, herhangi bir yerinde açılma olmadı. Sapasağlam, bordosunu aldım sonrasında o da 6 yıllık o da keza öyle. Şimdi kırmızısını nasipse alacağım. Fakat her modelde aynı kalite var mıdır, yorum yapamam.

Pumanın klasik siyah beyaz süet modelini yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, ne taban erimesi, ne süette boya ihtiyacı, ne tabanda sararma, ne de iç astarda deformasyon, herhangi bir yerinde açılma olmadı. Sapasağlam, bordosunu aldım sonrasında o da 6 yıllık o da keza öyle. Şimdi kırmızısını nasipse alacağım. Fakat her modelde aynı kalite var mıdır, yorum yapamam.
şu tarz modellere bakıyorum

şu tarz modellere bakıyorum

Baba bunu siyah beyaz olanını arkadaşım kullanmıştı. Mağazada bütün gün giyiyordu. Üst file kısmında bir sorun yaşamıştı. Bir de çok koku yapıyor demişti. Biraz hoyrat kullandığını söylemeliyim.

Geri
Üst Alt