Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üste laf yok - hatta ceket bence güzelcok kotu giyinse de kralı seviyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 267690
ceket: dior
tisort: dior
pantolon: loewe
ayakkabı: ?
Flocok kotu giyinse de kralı seviyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 267690
ceket: dior
tisort: dior
pantolon: loewe
ayakkabı: ?
Pumanın klasik siyah beyaz süet modelini yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, ne taban erimesi, ne süette boya ihtiyacı, ne tabanda sararma, ne de iç astarda deformasyon, herhangi bir yerinde açılma olmadı. Sapasağlam, bordosunu aldım sonrasında o da 6 yıllık o da keza öyle. Şimdi kırmızısını nasipse alacağım. Fakat her modelde aynı kalite var mıdır, yorum yapamam.puma ayakkabılar iyi midir?
şu tarz modellere bakıyorumPumanın klasik siyah beyaz süet modelini yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum, ne taban erimesi, ne süette boya ihtiyacı, ne tabanda sararma, ne de iç astarda deformasyon, herhangi bir yerinde açılma olmadı. Sapasağlam, bordosunu aldım sonrasında o da 6 yıllık o da keza öyle. Şimdi kırmızısını nasipse alacağım. Fakat her modelde aynı kalite var mıdır, yorum yapamam.
Baba bunu siyah beyaz olanını arkadaşım kullanmıştı. Mağazada bütün gün giyiyordu. Üst file kısmında bir sorun yaşamıştı. Bir de çok koku yapıyor demişti. Biraz hoyrat kullandığını söylemeliyim.şu tarz modellere bakıyorum
![]()
X-Ray 3 SD Unisex Spor Ayakkabı | Beyaz | Puma | Sku: 399668_04 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ Modern sokak stilinin ve uzun süreli konforun en üst seviyesini sunan X-Ray ailesinin en yeni spor ayakkabılarıyla tanış.tr.puma.com