GMG Kastamonuspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Şu maçta baran oynamayacaksa hangi maclarda oynayacak anca hazırlık maçlarında mi, sonra altyapi oyunculari neden kaçıyor diye soruyoruz sebebi belli.

Kastamonu amatör takım değil 1,5 orta saha ile çıkmak kolay maçı zor yapacak.
Mata mertens icardi yedekte olmalıydı işlerin ters gitme ihtimaline karşı.
Okan hocama güveniyorum ama kafası karışık belliki eleştiriler etkilemiş baya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mata ve mertens olsaydi belki skor yaparlardi he.

Haftada 1 maç bile oynamadığımız haftalarda böyle bir rotasyona girip niye sistem değişiyoruz anlamadım.
Belirli bir 11 yapılıp, oyuncuların birbirlerine alışmalarını sağlayacağımıza, oyuncular küsecek diye herkes oynatılmaya çalışılıyor.
Kadro bir tık büyük geldi gibi hocaya umarım altından kalkabilir.

ps: Avrupa maçları olsaydı ve lige erken başlasaydık, şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk bence

Yahu Gomis bitik, bitik oğlu bitik sonradan girdiğinde faydalı olur daha neyini anlamıyor bu adam ya.
Dünya futbolunda iki tane pivot santraforla oynamak nerde var? 25 sene önce de olmadı bu ( Hakan, Saffet Sancaklı).
Çift forvet oynayacaksın forvetlerin birisi hareketli olmalı ama futbol bilgisi yok bu adamın kesinlikle futboldan anlamıyor içeri şişir biri kafayı vurur şeklinde oyun mu olur ya?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu Gomis bitik, bitik oğlu bitik sonradan girdiğinde faydalı olur daha neyini anlamıyor bu adam ya.
Dünya futbolunda iki tane pivot santraforla oynamak nerde var? 25 sene önce de olmadı bu ( Hakan, Saffet Sancaklı).
Çift forvet oynayacaksın forvetlerin birisi hareketli olmalı ama futbol bilgisi yok bu adamın kesinlikle futboldan anlamıyor içeri şişir biri kafayı vurur şeklinde oyun mu olur ya?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav biz iceride sisirmiyoruz. Top dolandiriyoruz ceza sahasi etrafinda

Bir şey demeyeyim diyorum ama

Gomis ve Seferoviç ikilisi ile çıkmak saçma geliyor bana

Gomis yerine orta sahayı Hamza ile 3'lerdim

İleride de Seferoviç tek forvet olurdu

Arkasında da Yusuf ve Rashica'yı oynatırdım

Şu ana kadar Okan büyük hayal kırıklığı oldu bende

Bence yine hatalı bir kadro

Gomis 10 numara oynucak beyler. Yeni taktik

kadro bildigin corba olmus. alakasi yok. geriye düssek forvet cikarsa tepki görecek. yedekte forvet yok.

aynı anda hiç oynamamış iki stoper koymuş hatta birer birer bile oynamamışlar allahım sabır ver orta saha zaten yok

Çok saçma bir kadro. Bu takım iyi oynayıp kazansa ligde bunlarımı süreceksin sahaya. Temmuzda değiliz hoca.

Geri
Üst Alt