gökhan akkan

Ahmet Çakar
Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan kaleciliği bırakıp gelecek sezon Survivor All Star yarışmasına hazırlanmaya başlasın!

Adamın üstüne fazla gidiyorlar.
Her kalecisinin böyle şanssız günü olabilir.
Rize iyi mücadele ediyor fb nin galibiyetine gölge önhıjkkkkkkkkbzuşöcc
Bu kadar aleni göze parmak satış olur mu lan dallama puu sana şikeci rakibe uygun tam tencere kapak.
Şikeci fener şikeci gökhan

yani bu herif şimdi bu gece şike yapmadı mı?

bir insanın böyle goller yemesi için angut olması gerekir

Olm alıntılayıp duruyorsunuz da sanki dün yazmışız, zorla sövdüreceksiniz kendinize.

5-6 sene önce yazılanları alıntılamaktan kaçınalım, o dönem Sokan hocam vardı ve bayağı da iyi oynuyordu. Sonrasında çalışmayıp mala bağlaması kendisinin suçu.

Sonrasında Fener maçlarında ekstra sıçtığını da yazmışım zaten.

Bu adamın kaleciliği ve milli takım oynamasının arkasında Rizeli olması var zaten.

tamam her şeye ok. adam kötü kalecidir, kötü günündedir falan. bir şey atfetmeyelim kendisine.

sadece "25 augst 2024 rize-fb maçı"nda dzeko'dan yediği, maçı 0-2'ye getiren golü bir anlatsın yaw.

yani en iyimser açıdan bakmaya çalışıyorum ama açıklayamıyorum o golü. belki kendisi açıklamak ister? ters elinle, gol atmış abdel kader keita taklası başlangıcına benzer yaptığın o hareket neydi be üstat? :d

tamam her şeye ok. adam kötü kalecidir, kötü günündedir falan. bir şey atfetmeyelim kendisine.

sadece "25 augst 2024 rize-fb maçı"nda dzeko'dan yediği, maçı 0-2'ye getiren golü bir anlatsın yaw.

yani en iyimser açıdan bakmaya çalışıyorum ama açıklayamıyorum o golü. belki kendisi açıklamak ister? ters elinle, gol atmış abdel kader keita taklası başlangıcına benzer yaptığın o hareket neydi be üstat? :d
Top gittikten sonra atlıyor bir de bakıyor top geçince nereye gidecek diye atlayıp bakıyor.

herkes hız sınırını aşmış radara bi tek korcan çelikay yakalanmış. bu tavşan da onun upgraded hali.

Ferikoyde hali sahada dumenden mac yapan , Facebooklarda dolasan kaleciler bile boyle goller yememistir..

Her yedigi golde itnelik var..
Gulhane'de malboro icin uc penalti atilan kaleciler vardi. Eski amator kaleciler uc kurus icin yaparlardi bunu. Birinciyi falan yer adam heveslensin de bir uc oenalti daha odesin diye. Aha bu da onlardan.

Bir insan şike yapsa ve yaptığı şike anlaşılsın istese Gökhan kadar belli edebilir. Daha fazla belli edemez. Daha ötesi topu eliyle kale içine bırakmak olur. Herifin şikesi Hızlı ve Öfkeli Serisi gibi bir de, bitmiyor, her maç yapıyor. Müthiş.

Olum 2 tane ye bırak niye 5-6 yiyorsun her seferinde. Gol başı mı anlaştın naptın?

Allah belanı versin senin ulan kaleye ben geçsem böyle goller yemezdim şike yapsam belli olmasın diye böyle goller yemezdim şunun gibi adamlar böyle maçlardan sonra bile futbol hayatına kaldığı yerden devam ediyor yazıklar olsun sonra çıkıp birileri türk futbolu ilerlemiyor diyor ilerlemez tabi adam 5 hatalı gol yiyor sabaha kadar televizyonlarda konuşacağı yerde yorumcular çıkıp maçı konuşuyor YAZIKLAR OLSUN

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt