Gökhan Çıra: "Fatih Terim futbolun mafyası"

Gökhan Çıra: "Ben Galatasaray altyapısında neler yaşadığımı bildiğim için Galatasaray'a cephe aldım. 2-0 ilk maçı yenmişim, Galatasaray'ı sahasında yenmişim, ağlayayım mı? 'Hadi ya 2-0 Fatih Terim'i yendik' diye ağlayayım mı? Sevineceğim tabii ki, az bile yaptım."

Gökhan Çıra: "Onlar bunu ciddiye alıp bu şekilde kadro çıkarıyorsa Fatih Terim, ben de diyorum ki siz gidin PSG'yi yeni, bizi rakip almayın, gidin onlara bu şekilde oynayın, Brugge'e karşı bu şekilde oynayın."

Gökhan Çıra: "Ben Galatasaray altyapısında neler yaşadığımı bildiğim için Galatasaray'a cephe aldım. 2-0 ilk maçı yenmişim, Galatasaray'ı sahasında yenmişim, ağlayayım mı? 'Hadi ya 2-0 Fatih Terim'i yendik' diye ağlayayım mı? Sevineceğim tabii ki, az bile yaptım."
Ah iste a takima secilmedi diye ya bizim turk milleti ne kadar mal 6222 hep zirlamak hep drama hep abartmasyon. bende kucukken kresde yasadigimi ben bilirim o yuzden danimarka devletini cephe aldim.

EMBAgepXsAEQ25t

Bahsettiği kel?

Çıra: "Bunu yapan Fatih Terim'in ekibinden birisi. Kel kafalı, zaten kafası yarılmıştı çıkarken görebilirsiniz. Muslera daha maç bitmeden 5 dakika kala yedek kulübesine laf atıyordu. Ben üzgün bir şekilde soyunma odasına gidiyordum. Geldi yanıma küfür falan etmeye başladı."

Çıra: "Bunu yapan Fatih Terim'in ekibinden birisi. Kel kafalı, zaten kafası yarılmıştı çıkarken görebilirsiniz. Muslera daha maç bitmeden 5 dakika kala yedek kulübesine laf atıyordu. Ben üzgün bir şekilde soyunma odasına gidiyordum. Geldi yanıma küfür falan etmeye başladı."
iyi sokmus o kel sana gökhan

Terim: "Bana da şimdi soruyorlar, Gökhan'ı. Gökhan'ı tabii soracağım, bizim altyapıda oynamış, merak ettim, ondan sordum. Geçen hafta fıtık ameliyatı olmuş, tebrik edecektim çabucak dönmüşsün diye."

:ROFLMAO:
Burda organize bir olayı dile getirmiş Terim. Çok doğru. Fıtık ameliyatı olmuş bu hafta oynaması mümkün değil Gökhan Çıra'nın. Onu yedek kulübesine koymanın asıl amacı belli. Zaten kulübedeyken kart gördü. Ayrıca Muslera ben dokunmadım hodri meydan diyor.

Terim'e, Muslera'ya ceza aldırmak için bir komplo olduğu açık. Birkaç maç ceza aldırıp ligi dizayn etmeye mi çalışıyorlar? Ayrıca Gökhan ve teknik direktörü birebir aynı cümlelerle hakaret etti. Sıkıyosa PSG yi yen diyorlar. Bu iş araştırılsın bu iki kendini bilmez bir Türk takımının avrupada fark yemesiyle kameralar önünde dalga geçemez. Adam alenen az bile yapmışım diyo Fatih Terim'e garezim var diyor adam ayan beyan. İnanılır gibi değil. Terim'e mafya falan değip hakaret etmek bana Koç söylemleri gibi geldi. Düğmeye bastığı çok açık K.OÇ (Kaliteli).

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt