Gökhan Çıra: "Fatih Terim futbolun mafyası"

Daha yeni öğrendim adamın trans biriyle evli olduğunu. Şimdiye kadar forumun tepkiden dolayı ona yakıştırmalar yaptığını zannediyordum.
Yargılamıyorum sonuçta insan oğlu her türlü sevebilir.

Ulan bir erkek olarak mis gibi şeker gibi lokum gibi o kadar tonlarca güzel karı kız dururken, Rus'u, Ukraynalısı, esmeri, sarışını, beyazı, balık etlisi, salçalısı kalçalısı, uzun boylusu, zayıfı falanı filanı dururken başka erkeklerden hoşlanılır mı hiç Allah size akıl fikir versin hasta ruhlu sapkın kişilikli insanlar olarak tanımlıyorum ben bu homoları ama yine de kınamamak lazım Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin bu gaylık psikolojik bir hastalık bu da sonuçta hormon dengesizliği kimse kanser olmak istemeyeceği gibi gay olmayı da kendi bilerek seçmez herhalde.

Şaka yapmıyorum: bu herif kısıtlı yetenekleriyle en fazla daha 2-3 sene biraz ekmek yer futboldan alt liglerde.
Bu yaptıkları şov dünyasına girme çabaları olabilir.
Fırsat ayağına kadar gelmiş. Türkiyenin en popüler takımına karşı oynuyor. Bunu bu şekilde kullanıp sonuçta bir halt yemeden tonla insan kendisini konuşuyor oldu.

Böyle karaktersiz, beş para etmez adamları, Ali Koç'un maşası olan ibneleri fazla takmamak lazım.

Dünden beri bir çok alt yapı oyuncusu Galatasaray alt yapısında olmanın katkılarını ve vefasızlık yapanın zaten orada olmayı haketmediğini içeren paylaşımlar yaptı, bir çok TV yüzü de eleştirdi.

Kısacası gündem olarak reklam yapmayı başardı ancak herkes ne mal olduğunu anladı.

Kim mamaladıysa amacına ulaşamamış gözüküyor.

EMDeVHRXsAAwXdW

EMDeVHQXkAYibxV

Samsunsporlu topcu, Trabzon altyapisi

Bu saatten sonra vereceği psikolojik savaşı kendisi seçti, millet zaten barut fıçısı bu olaylar daha da sönmez. 55-6 seneye bu da cinsiyet değiştirip selinle mutlu mesut takılırlar

Tuzlaspor oyuncusu Gökhan Çıra: "Maçtan önce Fatih Terim yardımcı hocamın omzundan tutup ‘Gökhan Çıra sen misin?’ Diye soruyor. Mafya mısın sen ya? Sen kimsin? Beni istediği zaman bulabilir. Evimi herkes biliyor."

ver lagn adresınghi
vermeyanın çırasını s***** hadhi

gelirsam senda çıgmazsan seninda eaaaa................

Geri
Üst Alt