Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın yeni orta sahası Matias Vecino oldu"

Bu da hantal orta saha. Atletik savasci sekiz veya pirpir teknik orta saha izleyemeyecegiz bu yonetim ve hoca varken anlasildi.

Lan Berkan kalaydi keşke. hiç olmasa yerli kontenjanı dolardı. bu neee arkadaş. bekletiyoruz diye diye bizi ayakta uyuttular.

Hiç tanımıyorum bu yüzden yangın yapsam mı yapmasam mi çok kararsizim

Dedim ki Allah'ım sen bize bir daha Pulgar vakası yaşatma. Şaka bu herhalde şaka diyin nolur...

İptal edin şu adamı

Çıkıp adam gibi transferin son günlerinde oyuncu bulamadık ve plan program dedik taraftarı umutlandırdık özür dileriz diyin kapatın konuyu.

Şu adamın isminin geçmesi bile 20 milyon taraftarla dalga geçmektir.

Tek ümidim GSC’nin toptan ve külliyen istemiyor oluşu

Sırf bu sebepten acayip faydalı olabilir, hatta takımdaki o tek eksik puzzle parçası bile çıkabilir

Berkan mitsoyuda küstürdüler gittiler bunu aldılar ulan kalanları göndermeseydiniz bari.Klüpte büyük sorunlar var.

Madem öyleydi en başta Fred’i alsaydık bunlar için mi almadık? Oliveira ve Midtsjö kalsın

32 yaşında 3.5 bonservis, 2.5 maaş yağlı yağlı 2+1

Bu bir kabus olmalı!

Biz niye bu adami gidip 250 bin + 3,25 milyonluk 30 mac yaparsa ve sampiyon olursak maddesiyle kiralayamiyoruz?

Adamlar herifi gecen sene bedava almis, adam o kadar iyi oynamiski yerine 2 oyuncu almislar ve biz yinede 3,5 veriyoruz.

Geri
Üst Alt