Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın yeni orta sahası Matias Vecino oldu"

Tahminim:

€2.5m+1m bonservis
€2.5m maaş 3 yıl sözleşme

Vecino cidden kötü oyuncu değil, hatta Midtsjö yerine kulübede olsa çok işimize yarar, geçen sezon Lazio'da banko oyuncuydu ve baya da iyi oynadı. Lazio da iyi takımdı ligi ikinci bitirdiler

Yalnız esas plan olması rezalet, çünkü orta sahada eksik olan hiçbir meziyette ilaç olacak biri değil (oyun kuruculuk, top taşıma, adam geçme, dinamizm vs.)

Maliyeti düşük olacak olsa ve yedeğe alınsa iyi transfer olurdu. Şimdi hem dolandırılacağız, hem gereksiz tepki ve baskı olacak, hem camianın morali kötüleşecek, hem de orta sahadaki eksikler kapanmamış olacak

Gelecekse o zaman direk ilk 11de olacak bu arkadaş. Yoksa istenmeyen sesler yükselir.

Kesin mi bu herifin transferi? Ona göre pozisyon alalım. Böyle birini transfer edeceğiz diye son günü beklemek yerine, genç ve potansiyel vaad eden bir genco bulamayan scout-TD-yöneticinin aklına s.kayım...

Söylenecek tek bir kelime bile yok. Utanç verici.

çok iyi tanıdığım Galatasaray taraftarı bunu ana gündem yapmaz ama bilinçaltına çoktan attı bile ilk fırsatta ters düz eder. Çok yazık çok üzgünüm.

Erden abiye güveniyorum diyenlerin gözleri yaşlı!

Vecino konusunda bu forumda çok yazılarımız mevcut. Benim için olumlu transfer.

Vecino konusunda bu forumda çok yazılarımız mevcut. Benim için olumlu transfer.
Sergio'da banko kalıyorsa (alternatifsiz kalmayalım diye her ne kadar Torreira hariç yaşlı kalsakta)

2+1 kontrat çok kafama takılıyor. ki Sergio'nun kalan 3 yıllık kontratını negatif yorumlayan biriyim.

bizim ama ileriye kanatlara bağlı kalmadan hatta onları koşturacak pozisyona direkt sokacak top taşıma / servis konumuza çözüm müdür ? (adamı hiç izlemişliğim yok)

De Paul, Saul, Ndidi, Fofana, Verrati, S. Amrabat, Guendouzi, Partey derken... kime kaldık...şaka gibi.
Beğenmedimiz Ndombele bile bunun yanında Süperstar kalır.

Forum bu kadar istemiyorsa Hagi effect yapabilir yarım sezonluk 🥲

antifener

Başlatılan hashtag kampanyası bence saçmalık. Vecino uluslararası bir futbolcu. Yalnız Ali Naci’nin yaptığı patavatsızlık biraz organize geldi. Beklentileri çok üst düzey tutup da, bu şekilde tepkilere karşı futbolcumuz ve olması muhtemel futbolcuyu kullanıp bu işten yırtamazsın. Tepki bu gazeteci bozuntularına verilmeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başlatılan hashtag kampanyası bence saçmalık. Vecino uluslararası bir futbolcu. Yalnız Ali Naci’nin yaptığı patavatsızlık biraz organize geldi. Beklentileri çok üst düzey tutup da, bu şekilde tepkilere karşı futbolcumuz ve olması muhtemel futbolcuyu kullanıp bu işten yırtamazsın. Tepki bu gazeteci bozuntularına verilmeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim aralarda çıkıp demeç vermeliydi beklentiyi biraz frenlemek için.

ama kurada garip bir "A grup...A nedir?" gibi bir Metin Öztürk resitali
Ramos gazı üzerine M.Öztürke sorulan soru üzerine "bende merak ediyorum, Erden Bey'e soracağım"

başkada bir çıt çıkmadı sanki - bir de adada yakaladıkları Erden Timur röportajı.

Yönetim aralarda çıkıp demeç vermeliydi beklentiyi biraz frenlemek için.

ama kurada garip bir "A grup...A nedir?" gibi bir Metin Öztürk resitali
Ramos gazı üzerine M.Öztürke sorulan soru üzerine "bende merak ediyorum, Erden Bey'e soracağım"

başkada bir çıt çıkmadı sanki - bir de adada yakaladıkları Erden Timur röportajı.

Erden Timur kendisi dedi icardi ayarında a sınıf 2-3 topçu bakıyoruz diye

Zaha transferinden sonra olması lazım bu demeç

ziyeç alındı ama orta saha transferi yapılmadı

Okan hoca saha yeni maçtan sonra elimizde kilerden daha iyi şampiyonlar Ligi’nde bizi ileri taşıyacak oyuncu bakıyoruz dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erden Timur kendisi dedi icardi ayarında a sınıf 2-3 topçu bakıyoruz diye

Zaha transferinden sonra olması lazım bu demeç

ziyeç alındı ama orta saha transferi yapılmadı

Okan hoca saha yeni maçtan sonra elimizde kilerden daha iyi şampiyonlar Ligi’nde bizi ileri taşıyacak oyuncu bakıyoruz dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

işte demek istediğim o - ortam lehimize şenlikken bunları söylemek kolay ama taraftar unutmuyor böyle şeyleri.

havalarda 40 M Eu'luk adamların isimleri dönerkende çıkmalılardı.

beni şaşırtan dün Okan hocanın demecinden sonra rahat ettim "aa tamam konuşulmuş edilmiş yarn aksiyon var" diye .tee akşama kadar günde 50 tane sıkan adamlardan çıt yok.

gelen adamıda asıp kesmiyorum - izlemedim bilmiyorum.

tek baştan bana falso gelen kısım 32 yaşa 2+1 kontratı bağlamak - kontrat süresi ve maaş yüzünden oliviera'dan yeri dolacaksa çıkılmalı diyen biriyim. Şimdi oda umarım kalır diyorumda ortasahada fazladan adamımız olur diyorum.

Umarim sirf taraftarin tepkisi ne olur bakalim diye ortaya atilan bir isim, baktilar ortalik yangin yerine cevrildi o vakit ne yapalim maliyeti yüksek olan bir tansfer yapmamiz gerek diyeceklerdir.

Yok cidden bu arkadasi geliyorsa bildigin menajerlere güvendik ama onlar bizi ortada birakti hamlesi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt