Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın yeni orta sahası Matias Vecino oldu"

Bjkli birisi niye Gs yönetimini övüyor?
Haluk hadi dersin taraftarı ki o bile fazla bir şey demedi

Haluk'la Gökhan medyada taraftarı bazı konularda ayık tutuyorlar, o bakımdan basit de olsa yaptıkları iş değerli.

Ama Beşiktaşlı olduğu bilinen birisinin bizi bu kadar övmesi, sürekli bizim haberlerimizi yapması da saçmalık. Bazen Ali Koç karşıtlığı üzerinden yanaşıyor tamam hadi olabilir diyorsun, bazen tamamen taraftara yaranmak için basit basit laflar söylüyor. Yok işte biz çok acayipmişiz, gruptan çıkarmışız, ManU'yu yermişiz bilmem neymiş... Çocuk mu eğliyorsun derler adama.

Şimdi de bizim istemediğimiz transferi bizden fazla sahiplenir olmuş. Yaptığı gazetecilik değil şaklabanlık.

Bjkli birisi niye Gs yönetimini övüyor?
Haluk hadi dersin taraftarı ki o bile fazla bir şey demedi
kanal full GS haberleri yaptığından para kazanıyor çünkü

adamların dünkü yayındaki surat ifadeleri - gülmeleri falan izlemesi çok enteresan bir şeydi.

Bu saatten sonra gelecek adamın da işi zor. Ndidi vs. kim oluyorsa artık. Bu kadar kötü yönetilebilirdi. İyi ki milli ara oldu.

Adam neden bu kadar kötülendi onu anlamadım. Alternatif olurdu en azından

Adam neden bu kadar kötülendi onu anlamadım. Alternatif olurdu en azından
Ben bu Vecihiyi tanımadığım için neden bu kadar büyük bir tepki oldu tam anlayamadım. Sanırım büyük beklentiye sokulduk onun patlamasıydı.

Diğer yandan da Breivik neden alınmıyor hiçbir anlam veremiyorum.

bu gokhan tv de program yaparken bize hayli sallıyordu

sövdügüm dönemleri animsiyorum
koç yüzünden kovuldular tv'den. koç karşıtlığından bize yanlıyor.

youtube'daki seyirci kitlesi de haluk yürekli'den ötürü gs yoğunluklu olunca taraf değiştirdi.

bizim yönetim de omuz veriyor belli ki

taraftar engeli yok, sarri engeli var mevzuda.

Kral onay verse o rakamlar girmişti bize.

dağılabilirsiniz

sarri hoca 2. defa gönülleri fethetti

Spor Gecesi Digital'i açıldığı günden beri severek izlerim. Her yayınlarına like atarım. Dün ilk defa dislike attım. Amaçları o değildi belki ama, fena halde Vecino yağlaması hissettim dün. Taraftarı ikna etme çabası vardı gibi ama olmadı haliyle.

Geri
Üst Alt