Gökhan Dinç: "MHK ve MHK'nin çocukları Fener'i potada tuttu. Bu sezonun adı Ali Koç sezonudur!"

Su Hakemi gecin muhabbetinden sikıldim artik sen taraftar olarak hakemi baski altina alamazssn, seni boyle dograrlar sahanda.Ne demek hakemi gec yaw taraftarlik bu mu? .Bizim futbolcular vuramamasi, gol kacirmasi kotu oynamasi baska, .Sen istedigin kadar harika oyna, adamlarin golunde itme var, Var cagirmiyor bizim goldede itme var kabul ama Var cagiriyor.Nasil Hakemi gececeksin arkadas yaziktir Gunahtir.Hakem sirf sana penalti calmasin diye rakibe kirmizi kart veriyor.5 dakika kalmis yemisim kirmizisi sen oynat pozisyonu ben golumu atayim arkadas.Yok oyle hakemi gecelim makemi gecelim.Aynisi onlara oldugu zaman dunyayi ayaga kaldiriyorlar.
Semihcim hakeme takılı kalırsak Fenerden ne farkımız kalır. Bu denyolar zaten sezonu bu maçla kapattı. Bizim rakibimiz arkasında muazzam devlet desteği ile Trabzon bu sene. Fener haftaya içerde berabere kalır yada yenilir. Maaleaef 14. haftaya geldik gram ümit vermiyor takım.

Reis yaşım 40+ her sene tetikçiler var. Yediğimiz ilk golün izahatı yok. Mesut 50 metre depar attı yahu.
Abi ben Galatasaray gibi bir kulüpte profesyonel futbolcu olsam ve Mesut'un arkasından koşup yakalayamasam kariyerimi anında sonlandırırım. Sonuçta Onyekuru falan değil bu ya içi geçmiş Mesut Mesut.

Mesut yav bu Survivor'a katılmasına ramak kalmış Mesut.

Arkasından koşanların biri hızıyla öne çıkan Yedlin diğeri de 24 yaşındaki Cicaldau'yu sanırım. Rezillik ya ben utandım.

Abi ben Galatasaray gibi bir kulüpte profesyonel futbolcu olsam ve Mesut'un arkasından koşup yakalayamasam kariyerimi anında sonlandırırım. Sonuçta Onyekuru falan değil bu ya içi geçmiş Mesut Mesut.

Mesut yav bu Survivor'a katılmasına ramak kalmış Mesut.

Arkasından koşanların biri hızıyla öne çıkan Yedlin diğeri de 24 yaşındaki Cicaldau'yu sanırım. Rezillik ya ben utandım.
Sonra hakeme sığınıyor şu konuyu göremiyoruz. 10 metre değil 50 metre depar attı adam yahu.

Varda yasar kemal olmasa maci almistik mesela ama hala yasar kemal Gs maclarinda azılı bir katil gibi gorev aliyo

Kötü oynarız, gol kaçırırız, Acemice saçma sapan gol yeriz. Duran toptan hiç bi halt yapamayız bunların hepsine eyvallah, zaten eleştiriyoruz da. Ama hakemin işi nedir adil maç yönetmek. Yönetti mi? Bence yönetmedi şeref yoksunları. Öyleyse hakemi geçemeyiz.

Semihcim hakeme takılı kalırsak Fenerden ne farkımız kalır. Bu denyolar zaten sezonu bu maçla kapattı. Bizim rakibimiz arkasında muazzam devlet desteği ile Trabzon bu sene. Fener haftaya içerde berabere kalır yada yenilir. Maaleaef 14. haftaya geldik gram ümit vermiyor takım.
Sorun umit veriyor yada vermiyorda degil sende alacaksin hakemi baski altina biz alamiyoruz.Adamlarin sahasina gittimizde hakemler top oynatmiyor biza dat dat dat duduk calmaktan.Ama bizim sahamizda istediklerini yapiyor gerekirse Fenerliler bjkliler gibi cirkef olacagiz.

Geri
Üst Alt