Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Semihcim hakeme takılı kalırsak Fenerden ne farkımız kalır. Bu denyolar zaten sezonu bu maçla kapattı. Bizim rakibimiz arkasında muazzam devlet desteği ile Trabzon bu sene. Fener haftaya içerde berabere kalır yada yenilir. Maaleaef 14. haftaya geldik gram ümit vermiyor takım.Su Hakemi gecin muhabbetinden sikıldim artik sen taraftar olarak hakemi baski altina alamazssn, seni boyle dograrlar sahanda.Ne demek hakemi gec yaw taraftarlik bu mu? .Bizim futbolcular vuramamasi, gol kacirmasi kotu oynamasi baska, .Sen istedigin kadar harika oyna, adamlarin golunde itme var, Var cagirmiyor bizim goldede itme var kabul ama Var cagiriyor.Nasil Hakemi gececeksin arkadas yaziktir Gunahtir.Hakem sirf sana penalti calmasin diye rakibe kirmizi kart veriyor.5 dakika kalmis yemisim kirmizisi sen oynat pozisyonu ben golumu atayim arkadas.Yok oyle hakemi gecelim makemi gecelim.Aynisi onlara oldugu zaman dunyayi ayaga kaldiriyorlar.
Abi ben Galatasaray gibi bir kulüpte profesyonel futbolcu olsam ve Mesut'un arkasından koşup yakalayamasam kariyerimi anında sonlandırırım. Sonuçta Onyekuru falan değil bu ya içi geçmiş Mesut Mesut.Reis yaşım 40+ her sene tetikçiler var. Yediğimiz ilk golün izahatı yok. Mesut 50 metre depar attı yahu.
Sonra hakeme sığınıyor şu konuyu göremiyoruz. 10 metre değil 50 metre depar attı adam yahu.Abi ben Galatasaray gibi bir kulüpte profesyonel futbolcu olsam ve Mesut'un arkasından koşup yakalayamasam kariyerimi anında sonlandırırım. Sonuçta Onyekuru falan değil bu ya içi geçmiş Mesut Mesut.
Mesut yav bu Survivor'a katılmasına ramak kalmış Mesut.
Arkasından koşanların biri hızıyla öne çıkan Yedlin diğeri de 24 yaşındaki Cicaldau'yu sanırım. Rezillik ya ben utandım.
Mesut, depar ve 50 MetreReis yaşım 40+ her sene tetikçiler var. Yediğimiz ilk golün izahatı yok. Mesut 50 metre depar attı yahu.

Yav sorma adam orta sahadan topla gitti ve gol attı. Arkasında 3 Galatasaraylı oyuncu ile hem de yahuMesut, depar ve 50 Metre
Sana da komik gelmiyor mu ağabey.
Herif 33 yaşında Mahir koç
Sorun umit veriyor yada vermiyorda degil sende alacaksin hakemi baski altina biz alamiyoruz.Adamlarin sahasina gittimizde hakemler top oynatmiyor biza dat dat dat duduk calmaktan.Ama bizim sahamizda istediklerini yapiyor gerekirse Fenerliler bjkliler gibi cirkef olacagiz.Semihcim hakeme takılı kalırsak Fenerden ne farkımız kalır. Bu denyolar zaten sezonu bu maçla kapattı. Bizim rakibimiz arkasında muazzam devlet desteği ile Trabzon bu sene. Fener haftaya içerde berabere kalır yada yenilir. Maaleaef 14. haftaya geldik gram ümit vermiyor takım.