Gökhan Dinç: "MHK ve MHK'nin çocukları Fener'i potada tuttu. Bu sezonun adı Ali Koç sezonudur!"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

Gökhan Dinç: "Ben size boşuna 'Ali Koç sezonu' demedim! Önümüzdeki haftalarda daha neler olacak göreceksiniz. Bugün yine uyarmış olayım, bu haftayı asla unutmayın!"

Gökhan Dinç: "Ben Ali Koc sezonu dedikce insanlar benimle dalga geciyordu. Gördünüz mü?"

Gökhan Dinç: "Bu haftayi asla ve asla unutmayin. Sezonun sonuna Cok kritik bir yerde yarisin icinde tuttular Fenerbahce'yi."

Gökhan Dinç: "Fenerbahce'yi sampiyonluk yarisinin icinde tutmak icin MHK ve MHK'nin cocuklari elinden gelen herseyi yapti."

Gökhan Dinç: "Diagne'nin attigi tertemiz golü YKU iptal etti."

Gökhan Dinç: "Son dakikada Serdar Dursun'un yaptigi hareket Diagne'nin yaptiginin kat be kat fazlasi ama penalti vermiyor. O pozisyonda Ugurlu'nun bu maca niye atandigini gördük. Talimati kimden aldigini cok net göstermistir. Yasar Kemal Ugurlu'nun yemin ediyorum iki yakasi bir araya gelmeyecek."

Gökhan Dinç: "Ey YKU, insanlar sana haklarini helal etmeyecekler. Insanlarin canini bu kadar cok yakarsan olacagi sey bu."

Gökhan Dinç: "Yaşar Kemal Uğurlu'yu Allah'a havale ediyorum. Sabaha kadar kesinlikle gözüne uyku girmeyecektir. Kabuslar görecektir. Bu kabuslar kendisini haftalarca uyutmayacaktir"

Gökhan Dinç: Serdar Dursun'un Berkan'i itmesine en azindan cagirmamasi bile niyetini gösteriyor.

Gökhan Dinc: Galatasaray cok fazla pas hatasi yapmasina ragmen cok sayida pozisyon buldu. Fenerbahce'de macin yildizi kaleci Berke idi. Maci hak eden tarafin kim oldugu belli.

Gökhan Dinc: Fenerbahce bu sezon en iyi oynadigi maci bile hakemsiz kazanamayan bir takim ve onlari ligde tuttular.

Gökhan Dinc: Her firavunun vardir bir Musa'si. Iki yakaniz bir araya gelmez!

Gökhan Dinc: Kötü hakemsin YKU. Niyetin maci bir taraftan alip diger tarafa vermek

Haluk Yürekli: "Gecen sezon Galatasaray'in Rize deplasmanina baksinlar. Yasar Kemal Ugurlu'nun niyetini cok net bir sekilde görür. Düdük astirsin dedim. Derbide attigin golü iptal eder öyle."

Haluk Yürekli: Skandal hakem yönetiminin disinda Galatasaray'in sahaya cikan kadrosu yanlisti. Mustafa-Halil veya Diagne-Halil olur. Halil tek forvet defalarca denendi. Feghouli ile Morutan'i ayni anda kesinlikle oynatmam. Taylan oyuna niye girdi? 2.golde Taylan nereye kosuyor, baksinlar. Asla Galatasaray seviyesinde oyuncu degil.

Haluk Yürekli: "Yedlin rezalet bir performans gösterdi"

Haluk Yürekli: "HUM, Diagne giderken kendini kurtarma operasyonu yapti. 2.sariyi vereyim dedi."

Son düzenleme:
ExWnsDrVoAEYXIK.jpg

Yaşar Kemal Uğursuz cigersizin teki. Meymenetsiz HERIF. icinin kötülüğü yüzüne yansımış.

Hakem görmemiş olabilir, ama VAR nasıl birinde çağırıp diğerinde çağırmaz hala aklım almıyor.

Geçin hakem makem. Bok gibi top oynuyoruz. Vurulacak yerde vurmayan oyuncu, vurulmayacak yerde vuran oyuncu saçma sapan kadro hala anlamayan bir hoca ! Bizim için sezon bitmez lakin Fener bugün resmen sezonu kapattı.
Bu maçta hakem GEÇİLEMEZ.

Geçin hakem makem. Bok gibi top oynuyoruz. Vurulacak yerde vurmayan oyuncu, vurulmayacak yerde vuran oyuncu saçma sapan kadro hala anlamayan bir hoca ! Bizim için sezon bitmez lakin Fener bugün resmen sezonu kapattı.
Neden geçiyoruz renktas. Kötüde olsak adil yönetim olsa öyle yada böyle kazanicaz demekki. Son yıllarda bize verilen kartlar ve penaltılar diğer hafta aynı hakem tarafından kartsız gecistiriliyor. Oyunu gelistirtirisin yeni teknik ekiple lakin bu tetikçi leri yok edemezsek vay halimize

Neden geçiyoruz renktas. Kötüde olsak adil yönetim olsa öyle yada böyle kazanicaz demekki. Son yıllarda bize verilen kartlar ve penaltılar diğer hafta aynı hakem tarafından kartsız gecistiriliyor. Oyunu gelistirtirisin yeni teknik ekiple lakin bu tetikçi leri yok edemezsek vay halimize
Reis yaşım 40+ her sene tetikçiler var. Yediğimiz ilk golün izahatı yok. Mesut 50 metre depar attı yahu.

Reis yaşım 40+ her sene tetikçiler var. Yediğimiz ilk golün izahatı yok. Mesut 50 metre depar attı yahu.
Bu takım oluşumunu tamamlayamamış bir takım daha bu şekilde çok gol yeriz. Ben yinede bu takım bu hali ilede adil yönetilen maçların çoğunu kazanır diyorum

HUM ve YKU mu dedi hücumda gol ararken 1-0 öndesin adam kendi yarı sahalarında kaleci ile karşı karşıya geliyor yahu.
Bu yorumdur. Sonuç konuşuyoruz burada. Ben de isterim Bayern gibi takımım olsun, 4 tane atsın, hakem bile kurtaramasın... Ancak bir gıdımlık atımımızı da hakem engelliyorsa bu konuşulur. Konuşulmak zorundadır.

Bunları da Ali Koç işten attırdı diye en ufak şeyde buna geçiriyorlar

Su Hakemi gecin muhabbetinden sikıldim artik sen taraftar olarak hakemi baski altina alamazssn, seni boyle dograrlar sahanda.Ne demek hakemi gec yaw taraftarlik bu mu? .Bizim futbolcular vuramamasi, gol kacirmasi kotu oynamasi baska, .Sen istedigin kadar harika oyna, adamlarin golunde itme var, Var cagirmiyor bizim goldede itme var kabul ama Var cagiriyor.Nasil Hakemi gececeksin arkadas yaziktir Gunahtir.Hakem sirf sana penalti calmasin diye rakibe kirmizi kart veriyor.5 dakika kalmis yemisim kirmizisi sen oynat pozisyonu ben golumu atayim arkadas.Yok oyle hakemi gecelim makemi gecelim.Aynisi onlara oldugu zaman dunyayi ayaga kaldiriyorlar.

Geri
Üst Alt