- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Gökhan Dinç: "Ben size boşuna 'Ali Koç sezonu' demedim! Önümüzdeki haftalarda daha neler olacak göreceksiniz. Bugün yine uyarmış olayım, bu haftayı asla unutmayın!"
Gökhan Dinç: "Ben Ali Koc sezonu dedikce insanlar benimle dalga geciyordu. Gördünüz mü?"
Gökhan Dinç: "Bu haftayi asla ve asla unutmayin. Sezonun sonuna Cok kritik bir yerde yarisin icinde tuttular Fenerbahce'yi."
Gökhan Dinç: "Fenerbahce'yi sampiyonluk yarisinin icinde tutmak icin MHK ve MHK'nin cocuklari elinden gelen herseyi yapti."
Gökhan Dinç: "Diagne'nin attigi tertemiz golü YKU iptal etti."
Gökhan Dinç: "Son dakikada Serdar Dursun'un yaptigi hareket Diagne'nin yaptiginin kat be kat fazlasi ama penalti vermiyor. O pozisyonda Ugurlu'nun bu maca niye atandigini gördük. Talimati kimden aldigini cok net göstermistir. Yasar Kemal Ugurlu'nun yemin ediyorum iki yakasi bir araya gelmeyecek."
Gökhan Dinç: "Ey YKU, insanlar sana haklarini helal etmeyecekler. Insanlarin canini bu kadar cok yakarsan olacagi sey bu."
Gökhan Dinç: "Yaşar Kemal Uğurlu'yu Allah'a havale ediyorum. Sabaha kadar kesinlikle gözüne uyku girmeyecektir. Kabuslar görecektir. Bu kabuslar kendisini haftalarca uyutmayacaktir"
Gökhan Dinç: Serdar Dursun'un Berkan'i itmesine en azindan cagirmamasi bile niyetini gösteriyor.
Gökhan Dinc: Galatasaray cok fazla pas hatasi yapmasina ragmen cok sayida pozisyon buldu. Fenerbahce'de macin yildizi kaleci Berke idi. Maci hak eden tarafin kim oldugu belli.
Gökhan Dinc: Fenerbahce bu sezon en iyi oynadigi maci bile hakemsiz kazanamayan bir takim ve onlari ligde tuttular.
Gökhan Dinc: Her firavunun vardir bir Musa'si. Iki yakaniz bir araya gelmez!
Gökhan Dinc: Kötü hakemsin YKU. Niyetin maci bir taraftan alip diger tarafa vermek
Haluk Yürekli: "Gecen sezon Galatasaray'in Rize deplasmanina baksinlar. Yasar Kemal Ugurlu'nun niyetini cok net bir sekilde görür. Düdük astirsin dedim. Derbide attigin golü iptal eder öyle."
Haluk Yürekli: Skandal hakem yönetiminin disinda Galatasaray'in sahaya cikan kadrosu yanlisti. Mustafa-Halil veya Diagne-Halil olur. Halil tek forvet defalarca denendi. Feghouli ile Morutan'i ayni anda kesinlikle oynatmam. Taylan oyuna niye girdi? 2.golde Taylan nereye kosuyor, baksinlar. Asla Galatasaray seviyesinde oyuncu degil.
Haluk Yürekli: "Yedlin rezalet bir performans gösterdi"
Haluk Yürekli: "HUM, Diagne giderken kendini kurtarma operasyonu yapti. 2.sariyi vereyim dedi."
Son düzenleme: