Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

Cenk ergün konusunda ben sizin kadar negatif degilim

Kurdugu kadro maliyetli bir kadroydu ama 2 yil sampiyon olduk üst üste

Transfer isi kolay degil erden timur’un da maliyetli ve tutmayan transferleri olmustur

Bu yüzden transfer konusunda büyük sikintilar olmaz

Bana göre problem eger erden timur ayrilirsa takim daki aile ortami ve uyumun bozulma ihtimali olmasi

Cenk ergün’ün takim la ilgilenme konusunda bir basarisi yok gecmis yillarda
O maliyetler yüzünden ffp denilen şey köküne kadar girdi bize. 3 sene kan kustuk.

İki şampiyonluğun ardından bir kez daha Galatasaray adına güzel günler mazide kaldı. Bundan sonrası azap, çile, kahır, keder, elem, eza, hüzün, matem...

Hoşgeldin ligi 13. sırada bitirme bebek. Hoşgeldin anadolu topçusuna dökülen servet. Sen de hoşgeldin 4 yıl sözleşme imzalanan dandik topçu.

Bu arada Fenerin 20. şampiyonluğu da şimdiden hayırlı olsun.

Artık Galatasaray'ımız adına bir süreliğine hayat bitmiştir. Bundan sonra her geçen gün her şey daha da kötüye gidecek. "Daha kötüye gitmez, en dip burası" diyeceğiz, yetmeyecek. Daha da dibe... Karanlık, koyu karanlık, yardım çığlıkları!

Aha da bir de şarkı ekleyeyim hatta

İki şampiyonluğun ardından bir kez daha Galatasaray adına güzel günler mazide kaldı. Bundan sonrası azap, çile, kahır, keder, elem, eza, hüzün, matem...

Hoşgeldin ligi 13. sırada bitirme bebek. Hoşgeldin anadolu topçusuna dökülen servet. Sen de hoşgeldin 4 yıl sözleşme imzalanan dandik topçu.

Bu arada Fenerin 20. şampiyonluğu da şimdiden hayırlı olsun.

Artık Galatasaray'ımız adına bir süreliğine hayat bitmiştir. Bundan sonra her geçen gün her şey daha da kötüye gidecek. "Daha kötüye gitmez, en dip burası" diyeceğiz, yetmeyecek. Daha da dibe... Karanlık, koyu karanlık, yardım çığlıkları!

Aha da bir de şarkı ekleyeyim hatta

ts jk toparlar umarım

O maliyetler yüzünden ffp denilen şey köküne kadar girdi bize. 3 sene kan kustuk.

Sponsorlar ile ekstra gelir bulunamadigi icin dedigin gibi finansal sorunlar yasadik

Bu sezon kurdugumuz kadro gelmis gecmis en maliyetli kadro ama ekstra sponsorlar ile gelirleri artirdik ve giderleri dengelemis olduk bu da erden timur ve yönetimin basarisi

Benim demek istedigim o dönem kurulan kadro da iyi kadroydu iki sene sampiyon oldu

Gereksiz yüksek maas ödemeleri varmiydi evet vardi ama bu sezon da vardi tete mesela imza parasi ile 3,5-4 milyon euro kazaniyor ama performans sifir

O dönem gelirleri artiramadigimiz icin zorluklar cektik

210720212053103992388.png

Sponsorlar ile ekstra gelir bulunamadigi icin dedigin gibi finansal sorunlar yasadik

Bu sezon kurdugumuz kadro gelmis gecmis en maliyetli kadro ama ekstra sponsorlar ile gelirleri artirdik ve giderleri dengelemis olduk bu da erden timur ve yönetimin basarisi

Benim demek istedigim o dönem kurulan kadro da iyi kadroydu iki sene sampiyon oldu

Gereksiz yüksek maas ödemeleri varmiydi evet vardi ama bu sezon da vardi tete mesela imza parasi ile 3,5-4 milyon euro kazaniyor ama performans sifir

O dönem gelirleri artiramadigimiz icin zorluklar cektik
Tete yıllık imza parası ile 3.1m alıyor. 4 yıllık 12.5m ediyor ve 24 yaşında, kolayca sözleşmesinden çıkabilirsin. Hatta bonservis bile kazanabilirsin.
O sene aldığımız Maicon 7m bonservis 2.2m maaş 4 yıllık maliyet 15.8m maliyet ve 30 yaşında. 1m a mı ne sattık yanlış hatırlamıyorsam.

Verdiğin örneğe örnek verdim.

Edit: Sergio örneği Cenk transferi
3m bonservis 2,75m maaş. Bu sene piyasada yoktu neredeyse

İşte şimdi gerçek Dursun Özbek dönemi başlıyor. 2 sezon Erden Timur'un ekmeğini yedi, şimdi görelim bakalım takke düşünce neler olacak.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bütün topçularımızı ebedi dostumuz bjkye kiralamalıyız erden timur dönünce alırız geri

ifb şamp olmasın

Cenk ergün konusunda ben sizin kadar negatif degilim

Kurdugu kadro maliyetli bir kadroydu ama 2 yil sampiyon olduk üst üste

Transfer isi kolay degil erden timur’un da maliyetli ve tutmayan transferleri olmustur

Bu yüzden transfer konusunda büyük sikintilar olmaz

Bana göre problem eger erden timur ayrilirsa takim daki aile ortami ve uyumun bozulma ihtimali olmasi

Cenk ergün’ün takim la ilgilenme konusunda bir basarisi yok gecmis yillarda
Ndiaye’ye 2.750.000 € maaş verdi, adam katakulli yapıyor çok net, Osmanlı’da oynayan adama verilen bu maaş açıklanamaz.

Tete yıllık imza parası ile 3.1m alıyor. 4 yıllık 12.5m ediyor ve 24 yaşında, kolayca sözleşmesinden çıkabilirsin. Hatta bonservis bile kazanabilirsin.
O sene aldığımız Maicon 7m bonservis 2.2m maaş 4 yıllık maliyet 15.8m maliyet ve 30 yaşında. 1m a mı ne sattık yanlış hatırlamıyorsam.

Verdiğin örneğe örnek verdim.

Edit: Sergio örneği Cenk transferi
3m bonservis 2,75m maaş. Bu sene piyasada yoktu neredeyse

Erden timur’u kötülemek icin bir örnek vermedim sadece basarisiz transfer her dönem olmustur ve olmaya devam edecektir

Önemli olan bu maliyetleri bir sekilde karsilamak

Erden timur’un gidisi ile transfer sikintisi yasamayiz mesela gecen yaz yildiz oyuncular aldik evet ama basarisiz bir transfer dönemi oldu tutan oyuncusu sayisi 2

Takim da olusan aile ortami ve uyum konusunda cok büyük sorunlar yasayacagimiz bir gercek cünkü bu konularda Erden timur’un katkisi cok büyük

Yillarca üst seviye de oynamis icardi bile ödül töreni sonrasi herseyi erden timur’a borcluyum diyorsa sözün bittigi yerdeyiz

Erden timur’u kötülemek icin bir örnek vermedim sadece basarisiz transfer her dönem olmustur ve olmaya devam edecektir

Erden timur’un gidisi ile transfer sikintisi yasamayiz mesela gecen yaz yildiz oyuncular aldik evet ama basarisiz bir transfer dönemi oldu tutan oyuncusu sayisi 2

Takim da olusan aile ortami ve uyum konusunda cok büyük sorunlar yasayacagimiz bir gercek cünkü bu konularda Erden timur’un katkisi cok büyük

Yillarca üst seviye de oynamis icardi bile ödül töreni sonrasi herseyi erden timur’a borcluyum diyorsa sözün bittigi yerdeyiz
Cenk Ergün bizim için dinamit. ben bunu diyorum.

Cenk Ergün ismini görünce direkt yıllık 3 milyon eurodan 4 yıllık kontratlar aklıma geliyor. Böyle adamlar hâlâ transferden sorumlu olursa tabii kol gibi kontratlar yüzünden elimiz kolumuz bağlı olur.

Bende boyle dusunuyorum. +100.

Uyum, iletisim, insan yonetimi ve adaptasyonda tamma buyuk ozveri ve emegi var (bunlari yazarken, ciktilari gordumuz icin belirtiyoruz) ama transfer konusunda falan oyle ucup kacan isler olmadi kusura bakmasin kimse. Bu sene baya kotu bir diyet oldu. Neyse, zaman gosterecek ancak benim en korktugum sey iletisimin sekteye ugramasi takim-yonetim-teknik ucgeninde.

Geri
Üst Alt