- 23 Temmuz 2011
- 75.540
- 51.075
- 4.693
İşte bu!
ıslandın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bu!
İnşallah bizim için hayırlısı olurO yalan ya
Once çalışmam dedi sonra seçimden bir gün önce çalışacağım dedi kisaca taraftara oynadı
çok bekledik çokıslandın mı
Ayrıca şunu eklemeyi unuttum;İnşallah bizim için hayırlısı olur
Ben tamamen Florya ile ilgili olduğunu düşünüyorum ikiciside başkan BB konusunda R yaptı,Ayrıca şunu eklemeyi unuttum;
Dursun istemiyor ama Süheyl istiyor diye bir durumda yok. Erden bırakırsa bu başkandan bağımsız olarak duruyor çünkü onun zoruna giden başka şeyler var. Kulüp içinde yapilan bazı eleştiriler onun keyfini kaçırdı bunu kendiside sampiyonluk gecesinde açıkladı.
Tabi özel hayatı ve şirketleri ne durumda bilmiyorum belki bunlar da etkendir.
şaka mı bu msjÇoğunluk Dursun Özbeki istiyordu
Batum en azından Erden ile çalışmak istiyordu , Mehmet Özbekte gelirse cukkalama dönemine gireriz net
Ben tamamen Florya ile ilgili olduğunu düşünüyorum ikiciside başkan BB konusunda R yaptı,
cıkıpta açık açık fikiri ayrılıklarimiz var o yüzden bırakıyorum demezde zaten ,
eleştiri heralde olacak başarılı olan dahada çok eleştirilen taraftır bizde , bunları baştan muhakkak biliyordu Erden Timur
Galatasaray için o adam bu adam mı var Terim ,Albayrak kaç tane farklı yönetimle çalıştı,şaka mı bu msj
erden hazır dursun var gidip o adamla mı calısacaktı bide likelamıslar