Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

Bu kadro 2 seneyi dolduramaz.

ya erden timur adamların eşleriyle konuşuyor - süpriz bilmemne ince dokunuşla ikna yteneği muazzam...

torreirayı 6 ya bağlamış adam

boeyi yönetim 17 derken 30 a çıkarmış adam.

icardinin kararlarını hepsini veren Wanda'yı memnun etmiş adam..

onun yerine mutlaka iyi insandır ama simaen bakınca hatipoğlunu koyuyorum...resme oturmuyor .

Maruf Güneş kim acaba. Umarım Haldun Üstünel gibi biridir.

İnşallah bizim için hayırlısı olur
Ayrıca şunu eklemeyi unuttum;

Dursun istemiyor ama Süheyl istiyor diye bir durumda yok. Erden bırakırsa bu başkandan bağımsız olarak duruyor çünkü onun zoruna giden başka şeyler var. Kulüp içinde yapilan bazı eleştiriler onun keyfini kaçırdı bunu kendiside sampiyonluk gecesinde açıkladı.

Tabi özel hayatı ve şirketleri ne durumda bilmiyorum belki bunlar da etkendir.

tahminim para eden bütün oyunculardan çıkılacaktır.

Lige ambargo kuracaksiniz yeter dediler ve Dursunun kullanimi cektiler de böyle hamleler geliyor?

Galatasaray'da başarı cezasız kalmaz... Bu şampiyonluğun keyfini çıkaralım belli ki yine ara veriyoruz.

Ayrıca şunu eklemeyi unuttum;

Dursun istemiyor ama Süheyl istiyor diye bir durumda yok. Erden bırakırsa bu başkandan bağımsız olarak duruyor çünkü onun zoruna giden başka şeyler var. Kulüp içinde yapilan bazı eleştiriler onun keyfini kaçırdı bunu kendiside sampiyonluk gecesinde açıkladı.

Tabi özel hayatı ve şirketleri ne durumda bilmiyorum belki bunlar da etkendir.
Ben tamamen Florya ile ilgili olduğunu düşünüyorum ikiciside başkan BB konusunda R yaptı,
cıkıpta açık açık fikiri ayrılıklarimiz var o yüzden bırakıyorum demezde zaten ,
eleştiri heralde olacak başarılı olan dahada çok eleştirilen taraftır bizde , bunları baştan muhakkak biliyordu Erden Timur

Komisyon falan yiyen olursa haram zikkkim olsun. Boktan ve absurt transferler olursa ligi bile beklrmeden sizi linc ederim. Baskan da dahill ..
Iki sezonun emegini hic ettirmemm

Ben tamamen Florya ile ilgili olduğunu düşünüyorum ikiciside başkan BB konusunda R yaptı,
cıkıpta açık açık fikiri ayrılıklarimiz var o yüzden bırakıyorum demezde zaten ,
eleştiri heralde olacak başarılı olan dahada çok eleştirilen taraftır bizde , bunları baştan muhakkak biliyordu Erden Timur

Geri
Üst Alt