Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Gökhan Dinç: "Galatasaray'da yeni dönemde transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün üçlüsü dışında Mehmet Özbek'in de etkin olacağı bilgisi var. Teyit edilmeyen bir bilgi ama böyle bir bilgi var. Mehmet Özbek sahalara yeniden dönebilir."

Nazifson da görevlendirilecek muhtemelen.

boşuna dursunla poz verilmedi

Mehmet Özbek geri dönmez. Dursun Özbek Erden Timur sonrası büyük tepki alacağını bilir önceki dönemden dolayı. Böyle bir risk almak istemez.

6ad91d0964f84e6d968bc8330d9da8da.jpeg

27c08c7a58a847bb8da6eab68a7b6ea9.jpeg

Çoğunluk Dursun Özbeki istiyordu
Batum en azından Erden ile çalışmak istiyordu , Mehmet Özbekte gelirse cukkalama dönemine gireriz net
O yalan ya

Once çalışmam dedi sonra seçimden bir gün önce çalışacağım dedi kisaca taraftara oynadı

Teyit edilmeyen bilgi dediği Özbek'in pek imkanı yok o işleri yönetiyor. Bu daha çok yalan bilgi gibi geliyor bana. Hatipoğlu ise zaten konuşulan isimlerden biriydi Erden Timur devam etmezse diye Ali Yüce ile birlikte. Maruf Güneş tanıyamadım Google'a bakınca Cengiz zamanı da Aş'de görev almış Terimci dediğimiz biri sanırım zira Cengiz- Terim gerginliği zamanında istifa etmiş. Maddi olarak nasıldır bilmiyorum.

Şampiyonluk sonrası geleneksel sıçış dönemine giriyoruz anlaşılan.

Şu yapılan önümüzdeki yılları şikecilere ve koça peşkeş çekmekten başka bişey değil.

Benim en son hatırladığım böyle bir şeyin düşünülmediği idi. Sonradan fikirler değişmişse bilemem tabi. Madem Erden bey olmayacak, o halde daha profesyonel bir yapı olmalı. Fatih Demireli gibi isimler korunmalı.

Transfer listesi

Bu cenk ergün belhandaya feghuliye babasının malını bağışlar gibi yıllık 3-5 verdirip 4 5 senelik sözleşme ile getirten adam değil mi

Kimin adamı neyin lobisinde anlamak zor iş

Biri urfalı diğeri neci olduğu belli değil ama gözler maşallah parlıyor onun da

Galatasarayı mundar eder bu üçlü

Geri
Üst Alt