Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.165
- 101.379
- 5.238
korktum bir an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan seni tanimiyormus knkskorktum bir an
allama şükürSerhan seni tanimiyormus knks
allama şükür
Orasi oyle ama guya Gezi olaylarinda genclere yardim eden Koc bile gidip malum sahsin akrabasini yonetime aliyor falan. Herkes yer kapma pesinde.bana 1 tane kurum göster ele geçirip imajını yerle bir etmedikleri. 1 tane.
Valla Okan hoca mevcut naifliği ile sevgi pıtırcığı olarak devam ederse fazlasıyla dayak yiyecektir, zaten biraz olsun sivrilse bu defa da ceza yiyecek, dolayısıyla saha dışında bu işleri yapacak biri lazımdı, onu da Erden Timur üstleniyordu. Saha dışında kulübün haklarını savunma konusunda Erden Timur dışında kulüpten hiç kimse de bir halt yiyemiyordu. Bu savunma konusu da sadece çıkıp 2-3 kelam etmek değil, adamın çok stratejik zamanlarda ve kırılma anlarında yaptığı her hamle karşı tarafı dumur ediyordu. Ligi bitirtmeyiz açıklaması, temiz eller operasyonunu ortaya atması, Zaniolo'ya yapılan teklifin belgesini ortaya çıkarması, özellikle şunun bunun arkasında kimin olduğunu biliyoruz vs gibi aba altından sopa göstermesi ile fb kanadını yıprattığı ve hızını kestiği durumlar var. Ha yapacağım diyip yapmadığı şeyler de var ama o intibayı vermesi bile belli ki karşı tarafı tedirgin ediyordu. Çoğu kez aleyhimize çekilen operasyonları ve fb lehine yapılan ve aşırı boyutlara varan hakem hatalarını bir noktada dizginlemesi de bu sayede söz konusu olabiliyordu. Ha tamamen engellemesi mümkün değil elbet ama mevcut yapıyı biraz olsun bile sarsması avantaj sağlıyordu bence. Şimdi saha dışında ki gücümüzü kaybetmiş olacağız, olayın sadece transferden ibaret olduğunu söylemek doğru olmaz. Rakip kulüp başkanının doğrudan muhatap aldığı bir adam önemli bir adam demektir, ve oldukça da rahatsız ediyordu onları. Bu bile varlığının önemini anlamak için ciddi bir gösterge.Muslera geldiğinden beri kaç farklı başkan ve yönetici ile çalıştı sayısı belirsiz, ama performansı hep sabit bir şekilde çok iyiydi. Erden'in gidişi oyuncuları pek etkileyeceğini sanmıyorum. Sözleşmeler ve oyuncu alımında da Erden çok başarılı değil, bu sezon ki transferlerin neredeyse alayı kötüydü. Oyuncuların aileleri ile iyi ilişkiler kurması ve boey satışında harika işler yapması dışında öyle olmazsa olmaz durumu yok. Bu kulübe ne oyuncular geldi geçti hiç öyle erden gibi oyuncuların aileleri ile iyi anlaşan bir adama ihtiyaç duymadık. Önemli olan okan hocanın varlığıdır.
Damien Comolli hoLan bari yabancı olsun yaw