- 1 Ağustos 2014
- 63.809
- 74.998
- 4.338
Cenk Ergün transfer yapar
Yapar yapmasına da , şöyle bir şeyler yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akp urfa MV adayı 2022 deMaruf isminde biri nasıl transfer yapacak ki ?![]()
Bunun alakası ne? Bunlara takılıyorsan Süheyl Batum'un listesinde çokca böyle siyasi vardı ki birisi de kendisiydi. Cengiz dönemide Sportif Aş'de yer almış.Akp urfa MV adayı 2022 de
Alakası şu: Dursun, kulübü siyasal islamcı ile dolduruyor. Bu insanlar neden florya projesi yapılacağı zaman ortaya çıkıyor? Tesadüf mü?Bunun alakası ne? Bunlara takılıyorsan Süheyl Batum'un listesinde çokca böyle siyasi vardı ki birisi de kendisiydi. Cengiz dönemide Sportif Aş'de yer almış.
Kusura bakma da sırf siyasi olarak senden farklı düşündüğü için saldırıyorsun. Cengiz dönemide Sportif Aş de imiş. Adam hali hazırda zaten Sportif Aş'de imiş, yani yeni girdiği gibi bir durum da yok ortada.Alakası şu: Dursun, kulübü siyasal islamcı ile dolduruyor. Bu insanlar neden florya projesi yapılacağı zaman ortaya çıkıyor? Tesadüf mü?
Kusura bakma da sırf Dursun un adamı diye savunuyorsun. Bu güruhun giripte talan etmedikleri kurum yok.Kusura bakma da sırf siyasi olarak senden farklı düşündüğü için saldırıyorsun. Cengiz dönemide Sportif Aş de imiş. Adam hali hazırda zaten Sportif Aş'de imiş, yani yeni girdiği gibi bir durum da yok ortada.
Dursun'un adamlığı ile ne alakası var adam yeni girmiyorki zaten Sportif Aş'de imiş. Bak GS Sportif Aş yönetimi yaz bak kim var kim yok. Mustafa Cengiz döneminde de Sportif Aş'de görev yapmış. Cengiz - Terim gerginliği yüzünden istifa etmiş. Yüksek ihtimal Terimci imiş dememin sebebi de o.Kusura bakma da sırf Dursun un adamı diye savunuyorsun. Bu güruhun giripte talan etmedikleri kurum yok.
Cenk Ergün transfer yapar
Mehmet Güneş İnşaat ile bağı neymişDursun'un adamlığı ile ne alakası var adam yeni girmiyorki zaten Sportif Aş'de imiş. Bak GS Sportif Aş yönetimi yaz bak kim var kim yok. Mustafa Cengiz döneminde de Sportif Aş'de görev yapmış. Cengiz - Terim gerginliği yüzünden istifa etmiş. Yüksek ihtimal Terimci imiş dememin sebebi de o.
Ben nereden bileyim? Adam yeni gelen biri değil onu diyorum sadece hali hazırda Sportif Aş'de görevdeymiş zaten onu diyorum. Geçtiğimiz yılda bu kişi Sportif Aş'de imiş yeni bu dönem gelmemiş yani onu demek istiyorum. Hatta Mecidiyeköy lansmanında destek için daire alan yöneticilerden de biriymiş.Mehmet Güneş İnşaat ile bağı neymiş
Bilmiyorsun işte. Erden, floryanın Gs menfaatine olacağının teminatıydı orada. Şimdi adamı uzaklaştırıyorlar.Ben nereden bileyim? Adam yeni gelen biri değil onu diyorum sadece hali hazırda Sportif Aş'de görevdeymiş zaten onu diyorum. Geçtiğimiz yılda bu kişi Sportif Aş'de imiş yeni bu dönem gelmemiş yani onu demek istiyorum. Hatta Mecidiyeköy lansmanında destek için daire alan yöneticilerden de biriymiş.