Gökhan Dinç: "Transferde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün etkin olacak"

Erdem Timurun dışında hiç kimseye güvenmiyorum. İkna etsinler o yapsın bu işleri.

Bunun alakası ne? Bunlara takılıyorsan Süheyl Batum'un listesinde çokca böyle siyasi vardı ki birisi de kendisiydi. Cengiz dönemide Sportif Aş'de yer almış.
Alakası şu: Dursun, kulübü siyasal islamcı ile dolduruyor. Bu insanlar neden florya projesi yapılacağı zaman ortaya çıkıyor? Tesadüf mü?

Alakası şu: Dursun, kulübü siyasal islamcı ile dolduruyor. Bu insanlar neden florya projesi yapılacağı zaman ortaya çıkıyor? Tesadüf mü?
Kusura bakma da sırf siyasi olarak senden farklı düşündüğü için saldırıyorsun. Cengiz dönemide Sportif Aş de imiş. Adam hali hazırda zaten Sportif Aş'de imiş, yani yeni girdiği gibi bir durum da yok ortada.

Kusura bakma da sırf siyasi olarak senden farklı düşündüğü için saldırıyorsun. Cengiz dönemide Sportif Aş de imiş. Adam hali hazırda zaten Sportif Aş'de imiş, yani yeni girdiği gibi bir durum da yok ortada.
Kusura bakma da sırf Dursun un adamı diye savunuyorsun. Bu güruhun giripte talan etmedikleri kurum yok.

Kusura bakma da sırf Dursun un adamı diye savunuyorsun. Bu güruhun giripte talan etmedikleri kurum yok.
Dursun'un adamlığı ile ne alakası var adam yeni girmiyorki zaten Sportif Aş'de imiş. Bak GS Sportif Aş yönetimi yaz bak kim var kim yok. Mustafa Cengiz döneminde de Sportif Aş'de görev yapmış. Cengiz - Terim gerginliği yüzünden istifa etmiş. Yüksek ihtimal Terimci imiş dememin sebebi de o.

Cenk Ergün transfer yapar
Yapar yapmasına da , şöyle bir şeyler yapar

bunu denetleyecek olan yönetim, sınırsız yetkiler ve bütçeler verilmemeli. cenk ergün topçudan anlar ama ekonomiden anlamadığı aşikar. mevcut topçularımızın maaşlarına göre yeni transferlere max verilecek bütçeler belirlenmeli

Dursun'un adamlığı ile ne alakası var adam yeni girmiyorki zaten Sportif Aş'de imiş. Bak GS Sportif Aş yönetimi yaz bak kim var kim yok. Mustafa Cengiz döneminde de Sportif Aş'de görev yapmış. Cengiz - Terim gerginliği yüzünden istifa etmiş. Yüksek ihtimal Terimci imiş dememin sebebi de o.
Mehmet Güneş İnşaat ile bağı neymiş

tam all-in yapacağımız bir sezonu daha 8. 9. sırada bitireceğimiz sezon geldi çattı.

Mehmet Güneş İnşaat ile bağı neymiş
Ben nereden bileyim? Adam yeni gelen biri değil onu diyorum sadece hali hazırda Sportif Aş'de görevdeymiş zaten onu diyorum. Geçtiğimiz yılda bu kişi Sportif Aş'de imiş yeni bu dönem gelmemiş yani onu demek istiyorum. Hatta Mecidiyeköy lansmanında destek için daire alan yöneticilerden de biriymiş.

illa camiamiz icinden bu hususlara haiz insanlar gerekiyorsa cenker den daha iyi bu isi kavrayacak degerler bulunur

Ben nereden bileyim? Adam yeni gelen biri değil onu diyorum sadece hali hazırda Sportif Aş'de görevdeymiş zaten onu diyorum. Geçtiğimiz yılda bu kişi Sportif Aş'de imiş yeni bu dönem gelmemiş yani onu demek istiyorum. Hatta Mecidiyeköy lansmanında destek için daire alan yöneticilerden de biriymiş.
Bilmiyorsun işte. Erden, floryanın Gs menfaatine olacağının teminatıydı orada. Şimdi adamı uzaklaştırıyorlar.

Sportif A.Ş’nin İbrahim Hatipoğlu’na emanet edilmesi bekleniyor. Dursun Özbek ve İbrahim Hatipoğlu, transfer komitesini toplantı yaparak şekillendirecek.

(Kaya Temel)

ibrahim hatipoğlu sahur programı sunmuyor muydu yav

Geri
Üst Alt