- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
van der wielleri alalim diyince pahali olur xD diyenler görüyordur umarim bu rakamlari. 1.7 milyon euro bizde olcan dombilisinin aldigi para.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
van der wielleri alalim diyince pahali olur xD diyenler görüyordur umarim bu rakamlari. 1.7 milyon euro bizde olcan dombilisinin aldigi para.
Bunlar niye sorunsuz bölgelerini bozdu çözemedim (bekler).
aziz gökhanla sözleşme imzalayıp çine 30 milyon euroya satar.
ben yeni evlat istemiyorum yeter artık ! gidin italyada yılın bidonu seçilen oyuncuları transfer edin belki yeni bir melo buluruz
Bence Fener yolladı bunu. Çünkü adam tinercilerden çok fazla bir para almıyor. Bunca seneden sonra birkaç yıllığına beşiktaşa gitmesi aptallık. sonra tümer gibi rüştü gibi camiasız kalıyorlar.
Göklere çıkarmaya gerek yok. Çok sakatlanıyor. Ayrıca ben hâlâ abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Tabi tartışmasız ligin en iyi beki. Ilk iki senesindeki Eboue bunu donunda sallardı. Terim olsam bunu oynatmam Milli Takımda. Fenerde tabiri caizse it gibi koşuyor ama milli takıma gelince hep kayıplarda.
Bence Beşiktaşın geri dörtlüsü ideal durumda komple yenilenmeli hem as hem de yedek oyuncular. CL de herhalde Ismail ile falan maça çıkmayı düşünmüyordur Şenol Güneş.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk