Gökhan Gönül Beşiktaş'la Anlaştığı Yönündeki Haberleri Yalanladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz mehmet topali alabilirsek cok rahatlariz , rakiper selcuk ezerek orta sahayi geciyorlar mehmet topal hem saglam basiyor ve gerektigi zaman defansda oyniyabilir

Biz mehmet topali alabilirsek cok rahatlariz , rakiper selcuk ezerek orta sahayi geciyorlar mehmet topal hem saglam basiyor ve gerektigi zaman defansda oyniyabilir

kesinlikle öyle. önde top tutup, rakip savunmaları dövecekte bir santrafor olsa daha da rahatlarız.

tabi bjk atiba'nın yerine topal'ıda alabilir.

Bunlar niye sorunsuz bölgelerini bozdu çözemedim (bekler).

Azize Gökhan gibi bir oyuncuyu kaptırmaz.sallamasyon haber gibi

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan iyi oyuncu, hatta ligin en iyi sağ beki ama artık yaştan da olsa sakatlık sorunu yaşıyan bir oyuncu haline geldi. Fenerbahçe için çok büyük sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum. Bjk için eldeki kadroya gore (beck berbat bir bek) kağıt üstünde iyi bir transfer ama dediğim gibi çok sakatlanan bir oyuncu.

Aslında fener bana göre caner ve Gökhan'i göndererek iyi iş yapıyor tabi yerlerine doğru transfer yaparsa. Bizim gibi değiller eldeki yerlileri iyi yada kötü farketmez bir şekilde yollayabilir(bknz biz sabriyi bile yollayamiyoruz).

Gökhan'in devrinin bittiğini dusunenlerdenim .

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan iyi oyuncu, hatta ligin en iyi sağ beki ama artık yaştan da olsa sakatlık sorunu yaşıyan bir oyuncu haline geldi. Fenerbahçe için çok büyük sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum. Bjk için eldeki kadroya gore (beck berbat bir bek) kağıt üstünde iyi bir transfer ama dediğim gibi çok sakatlanan bir oyuncu.

Aslında fener bana göre caner ve Gökhan'i göndererek iyi iş yapıyor tabi yerlerine doğru transfer yaparsa. Bizim gibi değiller eldeki yerlileri iyi yada kötü farketmez bir şekilde yollayabilir(bknz biz sabriyi bile yollayamiyoruz).

Gökhan'in devrinin bittiğini dusunenlerdenim .

yerlerine adam bulmak çok zor sağlam izleme ekibin falan olcak biz en fazla telles'i bulduk canerle kıyasladık hep

yerlerine adam bulmak çok zor sağlam izleme ekibin falan olcak biz en fazla telles'i bulduk canerle kıyasladık hep
Yerlerine oyuncu bulmak aslında zor değil tabi bizim kulüp gibi futboldan anlamayan yaşlı bir zumren yoksa.

Futbolu bilen, yönetici vasfı olan az çok Avrupa piyasasına bilen insanlar olsa kulüplerde en kötü git Fransa' ya bir sürü oyuncu var.

Son düzenleme:
En iyi iki beki beleş kaybetmek nedir ağa. Tam aptallık hemde yerli

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Sanırım Aziz Gökhanın 2 maç oynayıp üçüncü maç sakatlanmasından bıktı
Şener var zaten
pek umursamamamıştır
gider Daniloyu alır para var sorun yok adamda

Göklere çıkarmaya gerek yok. Çok sakatlanıyor. Ayrıca ben hâlâ abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Tabi tartışmasız ligin en iyi beki. Ilk iki senesindeki Eboue bunu donunda sallardı. Terim olsam bunu oynatmam Milli Takımda. Fenerde tabiri caizse it gibi koşuyor ama milli takıma gelince hep kayıplarda.

Bence Beşiktaşın geri dörtlüsü ideal durumda komple yenilenmeli hem as hem de yedek oyuncular. CL de herhalde Ismail ile falan maça çıkmayı düşünmüyordur Şenol Güneş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gg ve caner fb en iyi 2 oyuncusunu beleşe kaptırdı darısı topalın başına

Bence Fener yolladı bunu. Çünkü adam tinercilerden çok fazla bir para almıyor. Bunca seneden sonra birkaç yıllığına beşiktaşa gitmesi aptallık. sonra tümer gibi rüştü gibi camiasız kalıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt