- 18 Mayıs 2011
- 49.896
- 52.896
- 4.398
Biz mehmet topali alabilirsek cok rahatlariz , rakiper selcuk ezerek orta sahayi geciyorlar mehmet topal hem saglam basiyor ve gerektigi zaman defansda oyniyabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz mehmet topali alabilirsek cok rahatlariz , rakiper selcuk ezerek orta sahayi geciyorlar mehmet topal hem saglam basiyor ve gerektigi zaman defansda oyniyabilir
Bunlar niye sorunsuz bölgelerini bozdu çözemedim (bekler).
Azize Gökhan gibi bir oyuncuyu kaptırmaz.sallamasyon haber gibi
HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye biz almıyoruz?
gurur yapar senelik 10 miljon euro verir yine bjk'e yada bize gitmelerine musade etmez bencede
Gökhan iyi oyuncu, hatta ligin en iyi sağ beki ama artık yaştan da olsa sakatlık sorunu yaşıyan bir oyuncu haline geldi. Fenerbahçe için çok büyük sıkıntı yaratacağını dusunmuyorum. Bjk için eldeki kadroya gore (beck berbat bir bek) kağıt üstünde iyi bir transfer ama dediğim gibi çok sakatlanan bir oyuncu.
Aslında fener bana göre caner ve Gökhan'i göndererek iyi iş yapıyor tabi yerlerine doğru transfer yaparsa. Bizim gibi değiller eldeki yerlileri iyi yada kötü farketmez bir şekilde yollayabilir(bknz biz sabriyi bile yollayamiyoruz).
Gökhan'in devrinin bittiğini dusunenlerdenim .
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerlerine oyuncu bulmak aslında zor değil tabi bizim kulüp gibi futboldan anlamayan yaşlı bir zumren yoksa.yerlerine adam bulmak çok zor sağlam izleme ekibin falan olcak biz en fazla telles'i bulduk canerle kıyasladık hep