Gökhan Gönül Galatasaray'ımıza Kazandırılmalıdır!

Fener Gökhan'ı Bayern'den filan almadı ikinci ligden mi ne aldı, iyi genç futbolcu aranırsa heryerde uygun şartlarda bulunur.

Linnes var bi de elimizde.

Abi dediğim gibi çok overrated, bir de bunu Avrupa'nın en iyi beklerinden biri diye övenler vardı.

Fenerde afedersin it gibi koşuyor ama milli takımda hep rezilleri oynuyor, sırf bu yüzden bile gıcık oluyorum bu adama. Volkan Demirel de öyle mesela, milli takımda berbat ötesi ama Fener'de her zaman olmasada genelde iyi bir performans sergiledi son bir iki seneye kadar.

Neyse boşuna tartışılıyor burada nasıl olsa bu transfer olmaz aynı Topal işi gibi. Fenere gidenin kanı huyu bozuluyor, gelmesin kimse onlardan. Topala efendi falan diyorlar da adam resmen kasap gibi, hakemler şerefsiz olmasa iki maçta bir kırmızı yer.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aynen katiliyorum.
o Mehmet Topal denilen karaktersiz Melonun Emreyi attirdigi derbide Arenada sinsi sinsi hakeme caktirmadan saha icinde pislik ve cirkeflikler yapiyordu.
TVde gözükmedi bunlar tabi ama o maci Arenada canli gözlerle izleyen TOPalin ne tür bir pislik oldugunu görmüstür.

Kariyerinin sonu gelmis bir yerliye yuksek maas vermek gereksiz hele birde yabanci kontenjani bukadar genisken , ucuz maaliyetli fransa 2liginde bir dunya sagbek vardir bundan daha iyi olan

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Oldu adam kariyer sezonlarını şikecilerde oynamış bitirmiş, pili bittikten sonra da alıp biz besleyeceğiz elimizdeki yerli leşler yetmezmiş gibi. Uzak dursun!

Kim alır bilmem ama bu ülkenin en iyi iki bekini kaybetti adamlar bunun için mutluyum açıkcası

biraz da formamiza saygili olalim

1 dk suan değil renkdaş

gökhan eğer azizden intikam almak istiyorsa bize 1.5 milyona imza atıp azize mezarda bile unutamayacağı bir tokat atmalı.

önce

gokhan-gonul-224054NG.jpg

sonra

gokhan-gonul-un-esi-tepkiler-sonrasi-fenerbahce-8355560_5536_m.jpg

bati tribünü olarak hanimina verdigimiz tarihi ayar #ordaydim

Gelirse fena olmaz.

Gelmezse Sabri > Gökhan derim.

Fiko aldı bunu çok net artık.Bize gelmesini isterdim ama yalan yok.Her ne kadar çok sakatlanma meyilli bir oyuncu olsada Linnes,Gökhan bek pozizyonunda elimizi çok rahatlatırdı.

Hamit gibi 3 sene söveriz, müzmin sakat gönül bu sene oynadigi mac sayisini biri cikarsa , yillik 3 milyon euro maliyeti olacak 32 yasinda birini oynatmaktansa linnesi seyretmeyi tercih ederim...yerli seviciligimiz bir gbitmedi gitti sonra hamzaya sövüyorsunuz....

Geri
Üst Alt