Gökhan Gönül Galatasaray'ımıza Kazandırılmalıdır!

Medeni şekilde bir ayar mı oldu yoksa tersi mi?

Çok olay olmuştu o zaman ama güzel ve medeni şekilde yapılmışsa no problem

Sent from my iPhone using Tapatalk
batı tribünü üniversite bitirmiş dil bilen oyunu akp'ye atmayanlardan olusur
sen düsün ne kadar güzel ikna ettigimizi... ;)

Bu sinsiyi hiç sevmiyorum. 3M buna verilir mi la? Sabrinin defansta biraz daha düzgün hali. Bakmayın bu da çok açık veriyor defansta. Ama Mehmet Topal'a dua etsin o. Açıklarını kapatıyor. Ayrıca müzmin sakat. Gerek yok...

Gökhanın karakterini bende sevmiyorum sinsi baya.. Lakin futbolculuğuna bok atmanın da anlamı yok bence ,benim şahsi fikrim şudur bu ülkede en iyi sağ bek cicinhoydu keşke bizde oynasaydı özellikle drogba zamanında abartmıyorum 15-20 asistle oynardı..

Bu adam'i bundan sonra isteyen futbol'a net bir sekilde uzak kalmistir. Alman spiker 15 dk. sonra ne mal oldugunu anladi, bi b.k oynamiyor, defans nedir bilmiyor. Hepsi yanindan geciyor, üstelik 32 yasinda.

Hangi akilla bu adam isteniliyor..

Ağzınızın suyu aktığı Gökhanla Canerin ne mal olduğunu gördünüz mü ? Otoban oldu bekler
Hele Caner zibidisi; Resmen rakip oyuncu gibi her topu öne atarak rakibe veriyor. Stoperler nasil nefes alsin bu sekilde.

Spiker 20 dk sonra Gönül ve Caner'in ne mal oldugunu net olarak söyledi. Caner icin her topu öne vuruyor dedi, Gökhan ise defansif vasat dedi.

Bu iki adamda bizim ülkede yillardir en iyi bekler :D :D

Hele Caner zibidisi; Resmen rakip oyuncu gibi her topu öne atarak rakibe veriyor. Stoperler nasil nefes alsin bu sekilde.

Spiker 20 dk sonra Gönül ve Caner'in ne mal oldugunu net olarak söyledi. Caner icin her topu öne vuruyor dedi, Gökhan ise defansif vasat dedi.

Bu iki adamda bizim ülkede yillardir en iyi bekler :D :D

:D

Bizim ligimizde kaos futboluyla senede 5-6 asist 1-2 gol atıyolar adam kesiliyorlar işte başımıza. Orta sahanın biraz önünde bi sağ bekin topu alıp içeriye orta vari topu şişirmesi bi bizim ülkede vardır heralde. Ne sağdan bindireni görüyorlar ne boştaki orta sahayı ne ters kanattaki bek veya kanat oyuncusunu. Canerinde bütün ortaları kalecide kaldı. İnterde yedek klübesinde durursa şükretsin.

zaten gg tek bize karsi iyi oynuyordu, yoksa ne fener faydasini gördü, ne milli takim.

Sabri milli takimda bundan iyi oynuyordu.

Gökhan Gönül'ün performansını eleştirmek yersiz aynı şekilde Caner'in performansını da eleştirmek yersiz. Rakip modern futbolunu doğrularını oynadı kanatları iyi kullandı. Parator Schalke maçında Sneijder'i sol açıkta oynatıp sol tarafımızı felç etmişti buna benzer hata yaptı yine bugün. Ders almam ders veririm Allahın malı. Kanatlarda Hakan yerine Emre Mor ile başlayıp Arda'da fazla içeriye girmeden oynasaydı en azından oyunu geniş tutardık. Hakan ve Arda Selçuk ve Oğuzhan'ın işine fazla karıştı onlar oyunu kurmak istedi.

GG Besiktas a hayirli olsun, bunu alacagima 34 lik Srna yi alirim daha iyi. Adam nasil oynadi bugun..

Gökhan Gönül'ün performansını eleştirmek yersiz aynı şekilde Caner'in performansını da eleştirmek yersiz. Rakip modern futbolunu doğrularını oynadı kanatları iyi kullandı. Parator Schalke maçında Sneijder'i sol açıkta oynatıp sol tarafımızı felç etmişti buna benzer hata yaptı yine bugün. Ders almam ders veririm Allahın malı. Kanatlarda Hakan yerine Emre Mor ile başlayıp Arda'da fazla içeriye girmeden oynasaydı en azından oyunu geniş tutardık. Hakan ve Arda Selçuk ve Oğuzhan'ın işine fazla karıştı onlar oyunu kurmak istedi.
Rakip kanatlari iyi kullandi diye Caner her topu rakibe mi atmak zorunda. Özellikle dikkat ettim bugün.

Canerle gökhan la alakası yok bu maçın neden derseniz ikisinin önünde kanat oyuncuları yok defansa yardım eden oyuncu sayısı sıfıra yakın.Türkiyenin en iyi ön liberosu (yerli olarak) stoperde oynatılır.Göbekli ozan ve arda kardeşlerle ilk 11 çıkılırsa canerle gökhan ne yapsın amk.

Geri
Üst Alt