Gökhan Gönül: "Maicon ve Alves'ten farkım yok!"

Cevap: Gökhan Gönül: "Maicon ve Alves'ten farkım yok!"

Hayret GG nasıl maçtan önce sakatlanmadı:o

Allahtan Ramostan farkın var

Ben bile bu adama zamanında çok iyi falan demiştim yazıklar olsun bana! :happynew:

şimdide adnan sezgine teşekkür ederler :asd:

Bizi Euro 2008'in kapısından içeri alan (Yanılmıyorsam Play-off maçımız Norveç'leydi.O maçta bence bizi Gökhan taşımıştı tek başına) bu turnuvanın dışına kendi eliyle koydu.

Adam hakli.

maldan farkın yok

Bu herife acilen bir cözüm bulunmali. Avusturya gibi dandik takim bile kanadini otobana cevirdi dün gece. Belcika ve Almanya karsisinda düsünemiyorum bile. Dünya kupasida son macta bu salagin yüzünden gittiydi. Bu kupada gitmesin artik. Hiddink bu adamin kötü oynayip ama gol attigi icin devam forma vermeyi düsünüyorsa Belcika macina teknik direktörümüz olarak cikmasin, direk istifa etsin.

Ac Bosna Hersek macini tekrar izle. Bu beceriksizin yaptigi top kayiplari yüzünden o maci verdik biz. Sirf dün gece gol atti diye kötü performansini görmezlikten gelirsek ilerde bizi yakabilir. Ben birdaha Türkiye'siz bir avrupa yada dünya kupasi izlemek istemiyorum. Hiddink gitsin buna bir cözüm bulsun. Yoksa Belcika ve Almanya karsisinda cok zor durumlara düsebiliriz.

Ne desem bos...

Maycon diye bir sağ bek varmış San Marino liginde onu kastettiği söyleniyor.

Sabriye kurban olayim

serefsize bak bunu ne ara demis lan oha.

başka birşeyden farkın yok :)

en cok faydasi sakatim diyipde kactigi maclar

Gökhan > Dani Alves :D

Bu adama bundan sonra kim iyi oyuncu derse gitsin kendini köprüden aşağıya atsın.Bunu bu akşam için sölemiyorum.Her zamankı gokhan bu işte.Defansı rezalet yolgeçen hanı gibi oluyor o kanat.Sabriye kızıyordum hep bundan sonra kızmıcam hiç,çok daha kötüsü var çünkü.

‘EURO 2008 İÇİMDE KALDI’

“Sakatlığım nedeniyle 2008 Avrupa Şampiyonası’nda oynayamadım. Belki ben olsaydım yarı finale çıkamazdık ama finalde oynayabilirdik! 2008’de oynayamadığım için içimde bir burukluk var. Umarım önümüzdeki Avrupa şampiyonasında yer alırım.”

ibretlik laf

Geri
Üst Alt