# Gökhan Gönül | Transfer Dedikoduları

Cevap: Gökhan Gönül A.Madrid Yolcusu!

Biz Euro 2008'e şahsi fikrim Gönül'ün Norway maçındaki performansı sonucu gittik.Zannedersem İbrahim Kaş sakatlanmıştı opnun yerine girmişti Gönül.O maçta öylesine bir performansı vardı ki Norway'in sağ kanadı hallaç pamuğu gibi olmuştu.Akabinde sanırım galibiyeti getiren golün asistini yapmıştı.

Bosna maçı ne olacak?Bir tane maç sayabilirsiniz ancak.:oAnfield'da Liverpool'un anasını ağlatan,Lahm'ı delik deşik eden Sabri geldi benim aklıma da birden.:asd:

Cevap: Barcelona Gökhan Gönül ile ilgileniyor.

:lol:

Yok artık anlarım A.Madırd almak isteyebilir ama Barcelona...olamaz abarmamak lazım bunu yazan aceba kendi inanıyomu habere....

Hiç gülüceğim yoktu :D:D:D:D

Olm bu Fenerli basın yakında Mehmet Topuzuda Real e gönderir :D:D:

:D:D:D

:D:D:

Resmi göremiyorum. 5 işareti mi var :)

bu ne ya ben de hep buz içinde kurbağa resmi gözüküyor..

unbenanntytb.jpg

Simdi olmasi lazim, düzelttim. :asd:

Cevap: Alves'in alternatifi Gökhan!

Muthis alternatif(!)

Aman allahın Fenerden bir topcu azcık performasnın üzerini çıktımı Basın başlar artık , yok barcelonada yok athleticod

Ama cimbom topcu alır Bank Asya ekipleri başlar biz o adamı Asgari ücret + sigorta + öğlen yemeği verdik tarzında haberler

:D:D:D

hayırlı olsun iyi oyuncu

Gökhan'ı Barcelona ister mi bilmem ki inşallah istemiyordur kariyerinin sonuna kadar bizde kalır ancak bence dünyanın her takımında sırıtmadan oynar buna eminim.

türkiye de barça da oynayacak hiçbir oyuncu yok malesef.pasa dayalı sistemde ne gökhan,ne arda hiçbiri oynayamaz.

Arda da oynar Gokhan da. Ozellikle Arda! Benim gozumde su an uzak ara Turkiye'nin en yetenekli futbolcusu.

Yildiz diye tabir edebilecegimiz tek Turk oyuncu.

Ama maalesef birileri elbirligi ile bu cocugu bitirdiler.

Bir Fenerbahceli olarak Arda'yi cok begeniyorum, keske bizde olsaydi.

gökhan gönülü bizim süper ötesi ligimizde gösterdiği performanstan dolayı yine bizim süper ütopik basınımız yyolladılar barçaya athleticoya :D gökhan denilince aklıma nedense bosna almanya azerbaycan maçları geliyor,o maçları izlememiş olamazlar değilmi bizim athleticonun scoutları :D gökhan gönül ancak santander almeria gibi takımlarda oynar ispanyada ondada 11 oynayacağını kimse garanti edemez..

Milli takım sağbek Sabrinin hakkıdır ama TFF oraya Oğuz Çetin gibi büyük bir fenerli koyuyor sonra Özer hurmacılar , Emre belözoğulları hatta Selçuk Şahinler yetmezmiş gibi Fenerbahçnin 2. kalecisinide 2. kaleci olarak alıyor.

Cevap: Alves'in alternatifi Gökhan!

Barca için top toplayıcı olamaz ama Türkiyenin en iyi sağ beki.

Gökhan Gönül Barcelonada oynar, ama ilgilendiklerini sanmıyorum.Ayrıca Dani alvesten daha faydalı olacağını düşünüyorum Dani alves çoğu zaman Sabrilik yapıyor.

Geri
Üst Alt