Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yerli futbolcumuzu yerdiğimiz yok ama taraftar futbolcusunu dev aynasında görüyor sanırım.Afellay oynar Barça'da,Di Maria da oynar.Senin genç futbolcunun aldığı gibi boktan eğitimler almadı onlar.Genç yaştan beri üst düzey futbol oynadılar.Daha profesyönel çalıştılar,kendilerini geliştirdiler.Senin en yetenekli futbolcun 5 senedir piyasada ama şut atmayı bilmiyor daha.Bir arpa boyu yol alamadı.Acı ama gerçek.Futbolun dibe vurmuş ne bir ekolün ne bir sistemin var Afellay'ı küçümsüyorsun.Herşeyi çok iyi bildiğini sanan ama hiçbirşey bilmeyen bir milletiz futbol konusunda.O şurada oynar bu burada oynar gibi boş boş kuruyorsunuz beyler.Gökhan yanına pas atacak yeteneğe sahip değil ne Tottenham'ı?15 milyon euro verip senin dandirik sağbekini mi alacak elin İngilizi?Milli maçlarda adam bildiğin paspas oluyor anasını satayım.Bırakın oynasın iki kıytırık lig maçında.Küme düşmeye oynayan takımlarda bile zor oynar İngiltere'de.Bu ülkenin en iyi sağbeki de Sabri'dir onun da gidebileceği en büyük klüpler ortasınıf klüplerdir.Bir de objektif olalım şeklinde bir yaklaşım var ben böyle saçmalık görmedim.Benim takımımın sağbeki daha iyi niye kıskanıp bok atayım ki?Gördüğümü söylüyorum.
Herşeyi çok iyi bildiğini sanan ama hiçbirşey bilmeyen bir milletiz futbol konusunda.
Corluka dan iyi değil .
Eksigi yok.
Dur hele maç saati belli olur gidip gitmeyeceğin![]()
Bir sağ beke 15 milyon Euro vermezler.
Eksigi yok.
Dünyada 15 milyon euro verilecek sağ bek sayısı yok denecek kadar azdır.
Ama G.Gönül rahatlıkla 7-8 milyon euro eder.