Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.042
- 9.069
- 2.238
Bu gelirse kusarım artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasi gecmis diye istemeyen olanlar varsa ibrahimovic ya da drogba soz konusu oldugunda da ayni hassasiyette olacaklar mi ?
Gercekten anlamiyorum , 2-3 sene evvelki yorumlari acsak baksak istemeyen yoktu simdi isteyen yok
az istikrar olsun yorumlarda
Gercekten anlamiyorum , 2-3 sene evvelki yorumlari acsak baksak istemeyen yoktu simdi isteyen yok
az istikrar olsun yorumlarda
Üstelik şuan gelirse yabancı sayılacak değil mi?Yabancı sınırı kalktığından olabilir mi?
Yasi gecmis diye istemeyen olanlar varsa ibrahimovic ya da drogba soz konusu oldugunda da ayni hassasiyette olacaklar mi ?
İstikrar iste yazmissin 2 sene evvel. Macbook falan degil insan hani 3 yil daha yaslandi. Ayrica napolideyken kac kere istedik burun kivirdi.
Simdi gelmesine luzum yok gitsin yedrk kulubesinde ingiliz stad mimarisini incelesin
Üstelik şuan gelirse yabancı sayılacak değil mi?
ya bırak şunu bu adam galatasaraylı bile değil burda milleti trollüyor.Arada şöyle bir fark.
![]()
başka da yoruma gerek yok bence.
Hazir 1 diarra yerine derhal Gokhan alinmali demistim hatirlarsanMevkisinde ligin en iyisi.
Bu gerçekle yüzleşelim.
Hazir 1 diarra yerine derhal Gokhan alinmali demistim hatirlarsan