- 6 Aralık 2009
- 15.713
- 777
- 1.578
Cevap: # Gökhan İnler
Hadi bakalım.
Almayan fenerli olsun.
Hadi bakalım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almayan fenerli olsun.
Hadi bakalım.![]()
Kolay kolay iddaaya giren birisi değilimdir ama buna adım gibi eminimki imkansız o yüzden gönül rahatlığıyla girebilirimbunada tüm forum şahit olabilir farketmez.
bu gökhan o kadar iyi oyuncu mu yav herkesin ağzı açık kaldı :S vay be![]()
Yeni geldim gelismeleri takip edemedim. Gökhan Inler topici baya bi canlanmis. Hayirdir? Ne oldu? Ne kacirdim? Birisi özetlerse cok sevinirim.
Yeni geldim gelismeleri takip edemedim. Gökhan Inler topici baya bi canlanmis. Hayirdir? Ne oldu? Ne kacirdim? Birisi özetlerse cok sevinirim.
scoutgs de alınıyo gibilerinden konuşuluyo.isim verilmedi x diye geçiyo .türk oyuncu...hamit gökhan nuri 3lüsünden biri hamit mi gökhan mı bilemiyoruz ama 2sinden biri için uğraşılıyomuş .. Yaz Dönemi Transfer Dedikoduları ve Haberleri - ScoutGS Forum
Gökhan gelirse forum inler.![]()
birde fenerliler inler![]()
YouTube - Serie A: Udinese-Torino 2-1 (2-0 Inler)
su sut stiline bakarmisiniz.bizim oyuncular ne zaman ögrenecek bunlari..
yuh be antuya girdim bi adamlar direk kasmış gökhan inler yasin veli pektemek ..p.tesi inleri açıklıcakmışız da .tırsaklar
![]()
yuh be antuya girdim bi adamlar direk kasmış gökhan inler yasin veli pektemek ..p.tesi inleri açıklıcakmışız da .tırsaklar
![]()