# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Kolay kolay iddaaya giren birisi değilimdir ama buna adım gibi eminimki imkansız o yüzden gönül rahatlığıyla girebilirim :D bunada tüm forum şahit olabilir farketmez.

Benim iddiam yok, senin iddian var. Kesin gelemez diyorsun. Bende olabilme ihtimali var diyorum. :)

ayrıca 7 isim sayıldı kesnleşti diye scoutgs de amma içlerinde sadece bir ön libero var o da yasin..yani bekleyin görün biri daha gelecek..ayrıca eğer o kadar isim gelirse mustafa sarp da kalmaz takımda yoksa bayaa bi adam olacak takımda

Yeni geldim gelismeleri takip edemedim. Gökhan Inler topici baya bi canlanmis. Hayirdir? Ne oldu? Ne kacirdim? Birisi özetlerse cok sevinirim.

Gelirse ben de kendime bir Gökhan forması alacağım :)

scoutgs de alınıyo gibilerinden konuşuluyo.isim verilmedi x diye geçiyo .türk oyuncu...hamit gökhan nuri 3lüsünden biri hamit mi gökhan mı bilemiyoruz ama 2sinden biri için uğraşılıyomuş .. Yaz Dönemi Transfer Dedikoduları ve Haberleri - ScoutGS Forum

Tesekkür ederim Ertugrul. Umarim böyle bir transfer gerceklestirebiliriz. Hamit veya Gökhan hic farketmez. Kim olursa olsun orta sahamizi adam eder ve dinamizm getirir

yuh be antuya girdim bi adamlar direk kasmış gökhan inler yasin veli pektemek .. :D p.tesi inleri açıklıcakmışız da .tırsaklar :D

Geri
Üst Alt