# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Herkes sakin olsun...

Kesinleşen Transferler ;

1 - Musa Çağıran - izledigim kadari ile hamur iyi, yine de kapali kutu.

2 - Ali Turan - Emre'nin yerine geldigini varsayar isek iyi transfer.

3 - Serdar Özkan - yetenekli, ama total degil. Rijkaard icindekileri cikarabilir mi? Olay orada biter.

4 - Veli Kavlak - izlemedim.

5 - Yasin Pehlivan - izlemedim.

6 - Mustafa Pektemek - yeni yerli efsane santrafor olacagin eminim.

7 - Mehmet Batdal - cok gereksiz bir tansfer. Eger 1 sezon dayabilirse basaridir.

Bunlardan öte imza yok.

Evet görüşmeler var ama herkesle, her an görüşme yapılabilir.

Sonuçları gelen olursa, 8 diye devam eder bildiririz.

Herkes sakin olsun...

Kesinleşen Transferler ;

1 - Musa Çağıran - izledigim kadari ile hamur iyi, yine de kapali kutu.

2 - Ali Turan - Emre'nin yerine geldigini varsayar isek iyi transfer.

3 - Serdar Özkan - yetenekli, ama total degil. Rijkaard icindekileri cikarabilir mi? Olay orada biter.

4 - Veli Kavlak - izlemedim.

5 - Yasin Pehlivan - izlemedim.

6 - Mustafa Pektemek - yeni yerli efsane santrafor olacagin eminim.

7 - Mehmet Batdal - cok gereksiz bir tansfer. Eger 1 sezon dayabilirse basaridir.

Bunlardan öte imza yok.

Evet görüşmeler var ama herkesle, her an görüşme yapılabilir.

Sonuçları gelen olursa, 8 diye devam eder bildiririz.

kesinleşen derken nerde açıklanıyo bunlar resmi sitede varmı böle bişey:confused:

Bunu Aydına söyleyip Serdarı övmen son derece garip. :)

Hangi düz oyuncu bunları yapabilir? Aydın yetenekli bir oyuncu istikrarsızdır, sık sakatlanır vs ama yeteneklidir.

YouTube - UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme 2.Maç- Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya Özet

YouTube - Aydının golu hazırlayısı

Bana cevap vermek için bu 2 video'yu aramakla mı uğraştın? Gösterdiğin maçların ikisi de hazırlık maçlarından beter kalitede maçlar. Bu maçlara bakıp değerlendirme yaparsak barış bu takımın en yetenekli oyuncularından biri. Aydın bu hareketleri hangi süper lig maçında yaptı? ayrıca o maçlarda ne yaptı ki? netanya gibi bir köy takımının muhtarını çalımlayınca çok büyük bir futbolcu mu oldu? Aydında çalım yeteneği, şut yeteneği yoktur. Sadece hızına güvenir. O hızla adamların içinden geçmeye çalışır. Bu yüzden aydın sürekli Yerlerdedir. Sürekli oyunu tıkayan bir anlayışla oynar. Aydın yenekli ise Emre çolak nedir? yetenek ayağına top yakışan oyuncuda olur. Aydın'da değil.

Ben inanıyorum sizde inanın,güzel günler göreceğiz:D

Beyler Scout Gs deki admininlerden birtanesi yazdi onu.Yalan felan söylyecek kisiliklerde adamlar degiler hic biri.

O 7 kisi hayirli ugurlu olsun zaten yarisi asa yukari bilinen isimlerdi.

herkese slm aslında 1 aydır bu forumu takip ediyordum lakin dün akşam üye olmaya karar verdim ve ilk mesajımıda bu konuya yazma gereksinimi duydum gökhan inler ismi özellikle scout gs sitesinin x türk orta saha oyuncusu demesiyle ortalığa yayılmıştır fakat şunu söyleyeyim gökhan inler biliyosunuz çok önemli kulüplerin peşinden koştuğu bir oyuncu eğer alınabilirse inş tabi gerçekten yönetim yerli oyuncu konusunda müthiş bir iş başarmış olur yanlız benim duyduğum veli kavlak ve yasin pehlivan isimleri bazı yerlerde bittikleri ve anlaştığımız söyleniyor bununla alakalı bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum..

Pardon yanlış anlaşılma olmuş :D ben onu Gökhan İnler için dediğini sanmıştım :asd:

bence bu adam gelir Türkiye'ye öyle çok üst düzey takımlarda oynayacak kadarda iyi değil bence tam bizim kalemimiz

Geri
Üst Alt