# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Nerde izleyecekler ki? Zaten tv'de hergün udinese'nin maçını veriyor. Sallıyorlar işte. elano gibi ismi popüler oyuncu bunlar. Fm'ciler çok sever.

Ben adam'i Udinese-Roma(kupa maçi), Udinese-Milan ve Udinese-Dortmund maçinda izledim.

Gokhan komple bir oyuncu. Iki ayaginada hakim, güclu, uzaktan super sut çekiyor, mucadeleci, dikine guzel paslar çikariyor. Yani sallamiyoruz.

Fm'cilermis....

Inadina bende Gokhan Inler avatari koyuyorum lan.

Ben adam'i Udinese-Roma(kupa maçi), Udinese-Milan ve Udinese-Dortmund maçinda izledim.

Gokhan komple bir oyuncu. Iki ayaginada hakim, güclu, uzaktan super sut çekiyor, mucadeleci, dikine guzel paslar çikariyor. Yani sallamiyoruz.

Fm'cilermis....

Inadina bende Gokhan Inler avatari koyuyorum lan.

gökhanın kalitesini bilen biliyor

olmazsa daniele de rossi de olabilir

şaka mı ? yok yok kesin şaka...

Ciddi misin jb mi geçiyorsun anlayamadım pek reyis,pardon. :(

Yok ciddiyim reyis.Zaten kendisi resmi sitesinde diyor Diğer ligler tercihim diye kaldıki 15-20 milyonlar konuşuluyor Gökhan için.En son Wolfsburg haberi çıkmıştı bu fiyatlara.Sadece Wolfsburglada sınırlı değil peşindeki takımlar Arsenal falanda geçiyordu.Yani nerden baksan bence imkansız ötesi bir transfer.

İrelandı bana inandırabilirsin ama Gökhan asla :D

Tv'de her maçı yayınlanmıyor diye o takımdan oyuncu önerilemez mi? Mantığa gel.O zaman Anadolu kulüplerinden de oyuncu önerilmesin, onların da her maçı yayınlanmıyor.Lig dışında ayrıca Euro 2008'den hatırlayabilirsiniz hatta aynı gruptaydık İsviçre ile.Daha fazla bilgi edinmek isteyen de DÜnya Kupası'nda izleyebilir :)

Ya izlemek isteyen heryerden izler.Bulursun bir site ordanda izlersin sorun bu olsun.

Bence oyuncusunu Dünya Kupasindan evvel satan takim enayidir:D Valencia gibi:D

Udinese bu hatayi yapmaz herhalde. Dünya Kupasindan sonra gerceklesebilir Gökhan Inler transferi eger olacaksa.

Yok abi adam çılgınlar gibi övülüyor,ben ondan sordum.Yoksa Gökhan'ın adını sanını bilmeyen mi var.Football Manager'e de güvenirim bu arada,ona laf ettirmem.Benimki sadece bir soruydu.

Sonra gelirse sonu Elano'ya benzemesin,çok gözümüzde büyütüyoruz futbolcuları.

Sonra gelirse sonu Elano'ya benzemesin,çok gözümüzde büyütüyoruz futbolcuları.

Büyük konuşmayayım ama imkansız benzemesi. Gökhan defansif özellikleri iyi olan bir oyuncu. Elano asıl mevkiisinden geride oynatıldığı için sadece uzun paslarıyla ön plana çıkabildi en fazla. Ama Gökhan defansif yönü iyi olan bir orta saha oyuncusu, hiç bir şekilde sırıtmaz o bölgede ve kendi özellikleriyle ön plana çıkar.

Gel be Gökhan2ım :D

Uzaktan şutları da çok iyi bu adamın çok gol bulabilir gelirse.

10-15 milyon euro...

Gökhan gibi oynayabilecek bu paralara çok yabancı buluruz ama yerli olması daha çok değerli kılıyor Gökhan'ı.

İtiraf ediyim eğer yabancı olsaydı bu kadar çok ısrar etmezdim, bu kadar çok istemezdim gelmesini.

Ama 10-15 milyon euro...

Çok para be, yok vermeyiz, veremeyiz biz bu kadar.

Bu kadar umutsuz olmamalıyız.:)

Tek sorun ikna etmek olur bence.

Geri
Üst Alt