# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Açıkçası yönetimin beceriksizliği benim için büyük sorun.

İmkansız değil.Bu kalitede oyuncular almalıyız artık.

Ya bence ikna ederiz de parada sıkıntı yaşarız.

Inler kosa kosa gelir Galatasaraya cidden diyorum, Türkiye yi seven birisi, ve oynamak ister, hele Rijkaard ve Neeskens gibi iki dev, yari Sezonda biten dünyanin en modern stadlarindan birsi.

Galatasaray acikcasi cok modern ve dünyanin en ii takimlarindan biri olamya ilerliyor. Biz belki kupa alamadik ama Sampyionluk en önemli sakatliklar yüzünden gitti... Atletico ya yendilk, hakemin yüzünden, onlar Kupayi aldi... bu sezon da her macta Antalya basimizi yordu nedense... Biz Seneye herkes darmadagin edecegiz. Herkes bu sene Forma almaya gitsin, ve parasina göre daha cok yardimci olsun !!!

Galatasaray bu Proje ilen cok yukarilara cikacak, bosverin Feneri, feneri yenmeye filan, biz Türkyenin degil Avrupanin Krallari olmak istiyoruz !!!

Inler kosa kosa gelir

Gökhan gibi yerli bir oyucuyu sadece para yüzünden alamıyorsak veya almıyorsak o zaman başarısız olduğumuz zaman hiç üzülmeyelim.

Aslında Gökhan,Nuri,Hamit,Serdar,Mesut,Eren gibi oyuncular zamanında hepsi olmasada kesinlikle alınabilirdi..Ama o iş bilmez yöneticiler tarafından o kadar çok kötü yönetiliyoruz ki ,futbol bilgileri olmadığı için,gerekli insanlarla çalışıp araştırma yapmadıkları için bu oyuncuları göremiyorlar...

Senelerdir orta sahaya ne zaman yüksek miktarda para verip oyuncu aldık ki...

Sürekli çok para diye diye bu hale geldik.Orta saha bir takımın kalbidir,özelliklede bizim bu sistemde.O yüzden bir kere parayı basacaksın ve ondan sonraki senelerde o almayacağın gereksiz oyuncularla,başarılı olduğunda kazanacağın paralarla bu verdiğin parayı çıkaracaksın...

Gökhan gibi yerli bir oyucuyu sadece para yüzünden alamıyorsak veya almıyorsak o zaman başarısız olduğumuz zaman hiç üzülmeyelim.

Aslında Gökhan,Nuri,Hamit,Serdar,Mesut,Eren gibi oyuncular zamanında hepsi olmasada kesinlikle alınabilirdi..Ama o iş bilmez yöneticiler tarafından o kadar çok kötü yönetiliyoruz ki ,futbol bilgileri olmadığı için,gerekli insanlarla çalışıp araştırma yapmadıkları için bu oyuncuları göremiyorlar...

Senelerdir orta sahaya ne zaman yüksek miktarda para verip oyuncu aldık ki...

Sürekli çok para diye diye bu hale geldik.Orta saha bir takımın kalbidir,özelliklede bizim bu sistemde.O yüzden bir kere parayı basacaksın ve ondan sonraki senelerde o almayacağın gereksiz oyuncularla,başarılı olduğunda kazanacağın paralarla bu verdiğin parayı çıkaracaksın...

Çok doğru.

Bizimkiler forvetlere tonla para harcarken takımın gerisini saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla kuruyorlar.

Bu sene rahat olun beyler. Frank ne isterse ben ona sesimi çıkarmam. Çünkü Frank artık anladı yani 2.senesi ve bu işin şakası yok, sisteme uymayan adamları transfer etmez.

Ama içimden harbi büyük bir his Gökhan gelecek diyor. Transfer haberi felan da hiç yalanlanmadı. Bir ara Haldun Üstünel İtalya'ya felan da gitmişti.

İnşallah gelecek inanıyorum buna, inşallah...

Bu sene rahat olun beyler. Frank ne isterse ben ona sesimi çıkarmam. Çünkü Frank artık anladı yani 2.senesi ve bu işin şakası yok, sisteme uymayan adamları transfer etmez.

Ama içimden harbi büyük bir his Gökhan gelecek diyor. Transfer haberi felan da hiç yalanlanmadı. Bir ara Haldun Üstünel İtalya'ya felan da gitmişti.

İnşallah gelecek inanıyorum buna, inşallah...

inşallah dediğin gibi çıkar . + bence seneye de şampiyonluğun garantisi yok..çünkü orta saha değişiyo tamamen.ama şu alınan 7 kişi ile yedek kadromuz sağlam gençlerden oluştu..bi kaç yıl sonra 11e girebilecek isimler çoğusu

Ortasaha değişmezse birlikte on sene de oynasalar birşey olmaz, doğru oyuncularla uyum sıkıntısı çekmeyiz bence.

Ya bence ikna ederiz de parada sıkıntı yaşarız.

Aynisini bende dusunuyorum. Ama topali sattik 5 e elano da 8 e gitse = 13 3-5 de yonetim koyar al sana GOKHAN INLER

bedavayada GUZMAN'I (elanonun yerine )al feyenoorddan. Hamiti de ikna et olmassa olmasin :D

--------guzman---x(hamit)

--------------INLER----

İkna açısından biraz zorlansak da maddi açıdan pek zorlamaz bence.Çoğu kişi 10 milyon euronun üzerinde bonservisten bahsediyor ama bence İnler'in bonservisi 10 milyon euroyu aşmaz.Max 10 olur.8,5 milyon euroya alınabilir ama oyuncuyu ikna etmek zor olabilir.Şampiyon olup CL'yi garantileseydik alabilirdik ama şimdi biraz zorlanırız gibime geliyor.Bu sezon Udinese'den ayrılmasına kesin gözüyle bakıyorum ben.Bakalım kime gidecek ?

Gökhan İnler+Paulo Henrique Ganso şu ikisini çok istiyorum.

Havalar nasıl Gökhan gelecek mi?

Diğer bir değişle Zeki Müren'de bizi görecek mi?

:asd:

Geri
Üst Alt