# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Canayı satalım inlere 15m avro verelim.Selçuk-İnler ikilisi 4 sene götürür bizi

--------Selçuk----Gökhan---------

-------------Kalström------------

Gervinho----Drogba--------Arda

Gökhan-Selçuk-Kalström orta sahası hem defansif hem ofansif olarak bu ligin çok üstünde bi orta saha olur

Arda kesinlikle kalsın. İkna etmeye çalışalım. Ne gerekirse yapalım. Hala illa gidecem diyorsa, sadece Gökhan İnler gelecekse gitmesine izin verelim. Yoksa zincire vuralım gitmesin

Fabregas da gitmek istiyodu wenger ikna etti onu insallah Terim de ikna eder Ardayı da kalır.Hani gideceği takım barcelona,madrid,liverpol falan olsa neyse de.Atletico Madrid ne abi?Seneye düşmemeye oynayacak adamlar.

"Ersan İlyasova´yı istiyorum."diyen bir psikopattan herşeyi bekleyin agalar:asd:

Cana 6-7 milyona satılırsa 3 falan ekler alırız İnler'i

Bana deseler ki Hazard mı Gökhan mı, ben Gökhan derim o derece istiyorum bize gelmesini.Yine de pek ihtimal vermiyorum.Artık kendisini İtalya'ya kabul ettirmiş bir oyuncu,orada Napoli'yle ŞL'de oynamak varken en fazla İngiltere'ye gitmeyi kabul edebilir.O da Arsenal gibi bir takıma.

Uçmayalım derim, Başkan Ünal Aysal da olsa, yerli bir oyuncuya 12 13 falan vereceğimizi sanmıyorum, en fazla 8'dir, 2 taksit falan. Onu da kabul etmezler. Gökhan çok zor bence.

Selçuk ve Kalström alınacaksa orta sahaya Gökhan değil de daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı bence.Gökhan'ı beğenmediğimden değil, 4-3-3 için Selçuk ve Kalström'ün yanına daha ofansif bir adam olmalı ki rakipleri açmakta sıkıntı yaşamayalım.Ama gelirse de burun kıvırcak değiliz heralde Gökhan'a. =))

Selçuk ve Kalström alınacaksa orta sahaya Gökhan değil de daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı bence.Gökhan'ı beğenmediğimden değil, 4-3-3 için Selçuk ve Kalström'ün yanına daha ofansif bir adam olmalı ki rakipleri açmakta sıkıntı yaşamayalım.Ama gelirse de burun kıvırcak değiliz heralde Gökhan'a. =))

Belki Emre Çolak'a güveniriz. Yekta da var.

Ama açıkcası Gökhan alınırsa Kalström'e gerek kalmaz. Yabancı kontenjanını başka bi mevkide kullanırız.

şu an selçuk ve gökhan inler favori transfer adaylarım. bu ikisi gelir arda da gitmezse yekta da yanlarında takımın omurgası belli olur

Ben bu transfere ihtimal vermiyorum Heleki udinese cl ön elemesi oynıcak yanılmıyorsam

Belki Emre Çolak'a güveniriz. Yekta da var.

Ama açıkcası Gökhan alınırsa Kalström'e gerek kalmaz. Yabancı kontenjanını başka bi mevkide kullanırız.

Yok hocam yinede alınsın. Eğer şartlarımız uygunsa Selçuk-Kallstörm-Gökhan üçlüsü alınmalı. Sakatlığı var, hastalığı-cezası var. Tabii eğer şartlarımız uygun olacaksa. Arda gibi bir adamı yolluyor gibiyiz. Arda kalırsa bu isimlerden biri elenebilir tabiikide.

Geri
Üst Alt