# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Selçuk ve Kalström alınacaksa orta sahaya Gökhan değil de daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı bence.Gökhan'ı beğenmediğimden değil, 4-3-3 için Selçuk ve Kalström'ün yanına daha ofansif bir adam olmalı ki rakipleri açmakta sıkıntı yaşamayalım.Ama gelirse de burun kıvırcak değiliz heralde Gökhan'a. =))

Aynı düşüncedeyim, Diego başlığına da yazdım. Kallstrom, Diego, Selcuk 3lüsü..

Selçuk ve Kalström alınacaksa orta sahaya Gökhan değil de daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı bence.Gökhan'ı beğenmediğimden değil, 4-3-3 için Selçuk ve Kalström'ün yanına daha ofansif bir adam olmalı ki rakipleri açmakta sıkıntı yaşamayalım.Ama gelirse de burun kıvırcak değiliz heralde Gökhan'a. =))

Dediğine sonra gelicem de fetullah, Gökhan'ı defansif buluyorsan (ki defansiftir ama en azından onune araya pas atabilen biri) Cana'yı nasıl buluyosun merak ettim? İnler Cana farkı bile bence takımın ofans gucunu artırır. Kagıt uzerinde İnler-Selçuk-Kim yeteri kadar ofansif gozukmuyor gibi gelse de toplamı gözden kaçırmayalım. Yani bu 3'lu nun etrafına rahatlıkla Arda, Ketia vari bir sag açık ve ofansif bekleri koyabilirsin. Ama İnler-Selçuk-Diego 3'lusunun yanına aynı adamlarını koyamazsın, İnler su kaynatır.

Gökhan gel yavrum, gel koçum, hadi aslanım benim. Gel de Türkiye orta saha neymiş, komple futbolcu neymiş görsün. Hadi kardeşim benim

Ben bu transfere ihtimal vermiyorum Heleki udinese cl ön elemesi oynıcak yanılmıyorsam

Trabzon'da ön eleme oynayacak ama ordan oyuncu almak gayet kolay görünüyor çoğumuza.

Ön eleme geçmek kolay iş değil,Arsenal gibi dişli rakipler var.

İnler konusunda sorulması gereken asıl soru ilgilneiyormuyuz?

İlgileniyorsak alınmayacak bir oyuncu değil.

İnler'i alırsak eğer beklerimizden birini yabancı hakkında kullanabiliriz.Ki bana göre bekler sistem için çok önemli.

gelecegini sanmiyorum ama muthis olur...

Gokhan-Selcuk-Kallstrom uclusu cok saglam bir orta saha yaratir bu sekilde kanatlardaki oyuncular daha atak oynama imkani dogar..

ne Gokhanin, ne de Kallstrom'un gelecegini bekliyorum..

Bu adamla ilgili bir tane haber görmedim.Niye sürekli transfer olasılığı konuşuluyor?

kesinlikle ve kesinlikle diego ile beraber gelmesini en çok istediğim adam,drogba gelmesin şu gelmesin bu gelmesin önemli değil ama diego ve inler gelirse çok sevineceğim

ben de sandim gelisme var

LESH

Hersey mükemmel gidiyor Eger gökhanıda alırsak sadece bu senenin degil önümüzdeki 3-4 yılın en iyi ortasahasını kurmus olucaz ama drogba transferi kadar cetin ve zor gözüküyor

Gökhan İnler gelirse, karşıma çıkan her fenerliyi inletirim !

Geri
Üst Alt