# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Gökhan iyi oyuncu olabilir ama Türk pasaportu bize olduğundan 2 gömlek üstün gösteriyor adamı.

Malesef 5 değil sakatlıklar da göze alındığında 8-10 tane çok iyi Türk futbolcuyu kadromuzda barındırmalıyız.

Açıkcası bu Cenk Tosun büyük kayıp oldu. Gerçi Galatasaray'da aynı performansı gösterebilir miydi orası da tartışılır.

Ama keşke artık şu çağ dışı yabancı sınırlaması kalksa.

Sadece bu adamı değil adam gibi kimseyi getiremezsin bu takıma.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Gelen ikinci isim Gökhan İnler arkadaşlar...Fatih Terim çok istiyormuş anlaşılmış diye duydum...

Twitter

daha tutturduğu görülmedi ama en azından farkındalık olsun birileri görür belki:ays:

Gelen ikinci isim Gökhan İnler arkadaşlar...Fatih Terim çok istiyormuş anlaşılmış diye duydum...

Twitter

daha tutturduğu görülmedi ama en azından farkındalık olsun birileri görür belki:ays:

Uydurmuş gene kanımca, Napoli'yle anlaştı diye biliyorum, gol attı sevinmedi bile ...

Aynen sevinmemişti Napoliye attığı gole ama Napoli başkanı fiyatı yüksek falan diyodu belki diyor insan tabi

Selçuk İnan ile Gökhan İnler orta sahasını kurduk mu ligde çok rahat ama çok rahat şampiyon oluruz.

napoli ile anlaşmasa gol attığında sevinirdi. olmaz buiş.

Gökhan İnler konusunda başka bir arkadaşımda onayladı, fiyatı 10+ Milyon Eur imiş.

Selçuk İnan ile Gökhan İnler orta sahasını kurduk mu ligde çok rahat ama çok rahat şampiyon oluruz.

Sadece lig mi abicim mükemmel bir orta sahamız olur.Türk olduğunu hesaba katalım.Alınabilecek oyuncuları mantıklıca düşünelim.Gökhan bana göre alabileceğimiz en iyi orta sahadır.Ben açıkçası Ünal Aysal'dan önce ihtimal dahi vermiyordum hala da çok çok zor görüyorum.9 milyon Euro Gökhan için çok ucuz yalandır o rakam.

Alınırsa tek kelime ile mükemmel bir transfer olur.

Geri
Üst Alt