# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

ideolojilk problem eren derdiyokta var. gökhanda değil

Eren Derdiyok'la karıştırmış..O'nun hakkında iddialar vardı. Kaldı ki o da kesin değil.

Karıştırmıyorum, ikisi hakkında da o tarz iddialar var. Milli takımı seçmemesinin başlıca sebebi bu ideolojik olay gösteriliyor..Biraz araştırayım, yazıları koyarım buraya da..

Abi rüyamda gördüm :D Son dakika haberi olarak giriyorlardı :) Gökhan İnler bizdeydi :D

O kadar şartlandırmışım kendimi :)

Karıştırmıyorum, ikisi hakkında da o tarz iddialar var. Milli takımı seçmemesinin başlıca sebebi bu ideolojik olay gösteriliyor..Biraz araştırayım, yazıları koyarım buraya da..

Bende o Eren diye biliyorum.

Hatta Gökhan ın Türk Milli takımı benimle hiç ilgilenmedi yoksa bende her Türk genci gibi Türk Milli takımını isterdim tarzında bir acıklaması vardı.

Dünde yazdim:

Bazi arkadaslar G.Inler'in kürt oldugunu ve Eren derdiyok gibi heryerde siyasi tartisma yarattigini soyluyorlar ama Gökhan'in annesi Samsunlu ve babasi Tekirdaglidir.

Hatta kendi sitesinde ben Türk genci olarak Türkiye için oynamak isterdim ama bana ilgi gostermediler gibi birsey yaziyordu.

Reportaj'i:

https://www.tumgazeteler.com/?a=4212787

Gökhan Inler

Gokhan ın resmi sitesi.

Ordaki yazıda İsviçre milli takımını seçmiş olsada Türk kökenlerini asla reddetmemiştir tadında bir yazı var.

Dünde yazdim:

Bazi arkadaslar G.Inler'in kürt oldugunu ve Eren derdiyok gibi heryerde siyasi tartisma yarattigini soyluyorlar ama Gökhan'in annesi Samsunlu ve babasi Tekirdaglidir.

Hatta kendi sitesinde ben Türk genci olarak Türkiye için oynamak isterdim ama bana ilgi gostermediler gibi birsey yaziyordu.

selam gokhan abi. seni euro 2008'ten sonra takip etmeye basladim ve hem turkiye milli takiminda hem fenerbahce'de oynayabilecek kaliteli bir futbolcusun. ve aklimda 2 soru isareti var. neden isvicre icin oynuyorsun? ve fenerbahce'de 2005 sezonunda daum tarafindan neden istenilmedin? simdi oynadigin futbolla fenerbahcemizde cok buyuk bir katki saglardin. aurelio'nun boslugunu doldura bilecek tek turk sensin. insallah seni ileride fenerbahcemizin formasi altinda gorebilirz.

----

selam oguzhan, tabiki her türk genci gibi benim hayalimde türk milli takiminda oynamakti. malesef türk milli takimindan bekledigim ilgiyi göremedim. isvicre milli takimi bana daha cok ilgi gösterdi, normal olarak bende isvicre milli takimini tercih ettim. beni daum degil, fenerbahcenin yönetimi istemedi. onlar daha iyi bilir niye beni istemediler. selamlar gökhan

Sitesinde bu yazıyor, ama neden Fener yönetimi veto etti anlamadım, benim duyduklarıma benzer şeyler olabilir mi diye düşünmeden edemedim. Neyse, önceden okuduklarımın dayanağı pek yoktu, şimdi internetten araştırdım, bazıları benim duyumlarıma benzer şeyler söylüyor ama çoğunluk o tarz konuşmuyor. Neyse, hayırlısı...

Gökhan İnler Kürt değil ama Eren de Kürt değil.Kendisi Tunceli Alevisi.Ama kötü olan taraf futbolada bu lanet düşüncenin girmesi.

Gökhan İnşAllah gelir.Nuri ile beraber en çok takımımızda görmek istediğim futbolcular.

Tartışılan konuya bak

güncel tutalımda birileri görür belki basından yönetimden:D

valla konunun buraya gelmesi kötü gerçekten ama bu tarz konular eğer gündeme geliyorsa veya futbolcunun bu tarz bir düşüncesi varsa mümkünse benim ülkeme benim takımıma gelmesin.hatta dünya üzerinde bulunmasın :)

Ja kürt olsun ne olsun bana ne... Kürt olmak simdi insan olmak degil mi ?

Aslında biraz kafa yorunca gelmesi imkansız değil,neden gelmesin ki.

Adam Italya da oynyuor ve siradan bir takimda... Italya eski Italya degil, cok igrenc bir lig olmus... yani Takima basardin parayi alirsin, kesinlikle gelir de kendisi. Ama Nuri hayatta gelmez...

Geri
Üst Alt