# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Der Fußball-Tag im Ticker: Medien: VfL und Werder jagen Udinese-Star - Sport Fussball Rund um den Ball

12:09`da

werder bremen ve vfl wolfsburg gökhan ile ciddi sekilde ilgileniyorlarmis...özellikle wolfsburg önemli asama kaydetmis ve 15 milyon ödemeye hazirmis...

21 milyona ise direk satin alma opsiyonuymus

bunu daha bugün gördemisdim tekrar yapiyorum...anlasilan herkez okumamis

15 milyon falan konusuluyo be

Eee ora yaziyo diye dogrumu olacak? Hemde 15M istemelerine imkan yok.

vay 15 milyon... cok para. ama degerini verir gibi bir goruntusu var.

Hamit Altintop

Nuri Sahin

Gokhan Inler

bu uclu mecburiyettir! (yabanci kontenjani bosuna kullanilmasin)

Asıl yabancı kontenjanının geri kalanını orta sahamızda kullanmamız gerekir.

Gerçekçi olmak lazım gökhanın bize gelmesi imkansıza yakın.

Bir kere ciddi bir bonservisi var,ikincisi,büyük klüpler kendisini takip ediyor.

Dünya kupasından sonra premier lige ya da ispanya ya gitmesi pek muhtemel.

vay 15 milyon... cok para. ama degerini verir gibi bir goruntusu var.

Hamit Altintop

Nuri Sahin

Gokhan Inler

bu uclu mecburiyettir! (yabanci kontenjani bosuna kullanilmasin)

nuro sahinin gelme ihtimali yüzde 0...adam bu senenin en iyi orta saha oyuncularindan birine secildi, ve ileride takim kaptanligini yapacak (hatta yapiyo bile)...dortmunddan tut elini ingiltereye eger böyle devam ederse

hamitin gelme htimali yüzde 10: bonservisi elinde, ama özellikle samp.liginde gösterdigi performansla avrupaya kendini gösterdi, hatta finalde intere karsi yine oynayacak büyük ihtimalle...devre arasinda halilin bile bizi frankfurta tercih etmesi bu kardeslerin türkiyeye gelmeyecegini gösterir

gölhanin ise yüzde 20: en olabiliri bu ama eger yukarida belirtildigi gibi 15 milyon falansa hemen unutalim

Harbiden ya İsviçre de Dünya Kupası'na katıldı,benim haberim yoktu bundan.Hep de İspanyol kökenli ülkelerin grubuna düşmüşler

Yönetim paraya kıymalı bence.Gökhan'ı alsın,yabancı transfere gerek kalmaz

senin kıyılsın dediğin para muhtemelen bizim transfer bütçemiz,yani gelmesi çokkkkkkkk zor.

O zaman sene başında çıkıp biz Uefa'yı,Türkiye Kupası'nı,Lig şampiyonluğunu istiyoruz demeyecek.Senelerdir taraftarı kandırmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

O zaman sene başında çıkıp biz Uefa'yı,Türkiye Kupası'nı,Lig şampiyonluğunu istiyoruz demeyecek.Senelerdir taraftarı kandırmaktan başka yaptıkları bir şey yok.

Gökhan o paraya değmez, Türk olmasa o parayı verir miydik? Üstüne 7 milyon daha verdiğinde elin oğlu Ronaldinhoyu veriyor.

Edit:İnternete bir haller oldu yavaş, göndere tıklayınca 2 kez gönderdi..

Çok iyi bir orta saha oyuncusu, oyunu her iki yönlü oynayabilme özelliğine sahip güçlü fiziği ve isabetli sert şutları ile italya liginde nam saldı. Bana kalırsa kendisinin tercihi türkiye ligi olmaz umarım yanılırım gelmesini çok isterim.

gökhanın kendi sitesinde soru bölümüne ''Türkiye'ye gelmek nasıl olurdu kendini düşmüş hissedermiydin'' diye sormuş elemanın biri oda: ''hayır düşmek demezdim ama İng. Alm. İtlya, veya İspanyadan birini tercih ederim planlarımda bu yönde'' yazmış... gerisini varın siz düşünün

Up.Gel be Gökhanım.

Udinese'nin Barış'ı istediği doğru ise hiç düşünmeden Barış + para teklif edelim.İnşallah olur bu transfer ya ilaç olur.

gökhanın kendi sitesinde soru bölümüne ''Türkiye'ye gelmek nasıl olurdu kendini düşmüş hissedermiydin'' diye sormuş elemanın biri oda: ''hayır düşmek demezdim ama İng. Alm. İtlya, veya İspanyadan birini tercih ederim planlarımda bu yönde'' yazmış... gerisini varın siz düşünün

Bu da başka bir soru ve başka bir cevap..

is there any possibility of you will play for Galatasaray S.K. soon? (Ali)

Gökhan İnler:I can imagine playing in Turkey. In the moment, I have the focus upon Udinese Calcio.

Geri
Üst Alt